next event
search
Hesdy 'Fighterheart' Gerges maakt MMA-debuut bij Bellator op SpikeBron foto:

Hesdy 'Fighterheart' Gerges maakt MMA-debuut bij Bellator op Spike

Nov 29, 2018 Hesdy 'Fighterheart' Gerges maakt zijn debuut als MMA-atleet op 1 december tijdens Bellator 211. Zijn MMA-debuut is nog geen 24 uur later exclusief te zien op Viacom-zender Spike: zondag 2 december om 20.30 uur.

Hiermee wordt Hesdy officieel toegevoegd aan de imposante lijst van Nederlandse atleten bij Bellator. Hij staat hiermee naast Gegard Mousasi, Melvin Manhoef, Jorina Baars, Costello van Steenis en Hesdy's vrouw: Denise Kielholtz.
 
Gerges kondigde in mei aan dat hij na een 18-jarige carrière als kickbokser toe was aan een nieuwe uitdaging. De Amsterdammer vond die uitdaging bij Bellator MMA, de op één na grootste vechtsportorganisatie uit de Verenigde Staten, waar ook zijn vrouw Denise Kielholtz onder contract staat. In dit interview zie je waarom Hesdy deze stap maakte.
 
De 34-jarige Gerges heeft al 50 kickbokspartijen gewonnen en heeft naast drie wereldtitels ook de Nederlandse titel, Benelux titel en Europese titel op zijn naam staan. Zijn laatste kickbokspartij vond plaats tijdens GLORY in Rotterdam waar hij op punten verloor van Badr Hari.
 
Nu is het tijd om naam te maken in MMA. Zijn eerste tegenstander Domingos Barros is na vijf gevechten nog steeds ongeslagen. De Portugees won drie van zijn laatste vijf gevechten via knock-out of TKO, zo ook zijn laatste partij op 9 december 2017 tegen Felipe Nicolau dos Santos.
 
Beleef het debuut van Hesdy Gerges tijdens Bellator 211 op zondag 2 december om 20.30 uur op Viacom-zender Spike.

Meer van Hesdy Gerges zien? Volg @spiketvnl en @hesdygerges op Instagram of kijk naar het korte interview van Spike met Hesdy Gerges over zijn overstap naar MMA.



REACTIES