next event
search
Knokken voor een plekje in de Final 8 in Abu DhabiBron foto:

Knokken voor een plekje in de Final 8 in Abu Dhabi

Nov 16, 2018 Glorious Heroes presenteert Enfusion aanstaande zaterdag in de Martiniplaza in Groningen. Buiten de 4-mans kwalificatietoernooi staan er ook nog andere mooie gevechten op het programma.


De deelnemers zullen zaterdag avond strijden om een felbegeerde plek in het €100.000-toernooi in Abu Dhabi. Eerst zullen Paul Janssen en Regilio van den Ent de ring betreden. Regilio vocht vorig jaar ook al in Abu Dhabi en maakte daar veel indruk met zijn partij tegen Anouar Lahmaj. Daarna zal Marouan Toutouh het opnemen tegen Yassin Baitar. Marouan won in oktober tijdens Kunlun Fight 77 in China van de Rus Anatoly Moiseev en bemachtigde daarmee een plek in de halve finale. De vechters zijn erg divers in hun stijlen en stuk voor stuk zullen zij strijden om een plekje bij de Final 8. De finalisten van dit toernooi zullen deze avond maar liefst 2 keer vechten! 

Na deze 4 partijen komen de dames in actie, zij zullen strijden voor de wereldtitel in de -61kg klasse. De geboren en getogen Groninger Sarél de Jong heeft al meerdere prijzen gewonnen en is sinds juni dit jaar in het bezit van de Enfusion kampioensbelt in de -64kg klasse. Deze avond zal ze vechten om de -61kg klasse die in het bezit is van de Bosnische Samira Kovacevic. Ook Samira is geen onbekende, ze is zowel Europees als Wereldkampioen en bezit meerdere belts. De ervaren Kovacevic zal zich niet zomaar gewonnen geven, maar de Jong is niet van plan naar huis te gaan zonder de belt.

Mo Boutassaa, die in de top 10 van zijn divisie staat, is deze avond ook weer van de partij. Deze ongeslagen vechter uit Amsterdam zal het opnemen tegen de duizendpoot Shamil Uvaysov. Uvaysov heeft deze week pas de partij aangenomen, hij zal invallen voor Giovano van Rabenswaay. Beide zijn het karaktervolle vechters die komen om te knokken, spektakel gegarandeerd!

Voordat de avond wordt afgesloten met de finale van het kwalificatietoernooi, zullen Robin Ciric en Soufian Assa de ring betreden. Voor beide heren zijn de belangen groot, het is een rematch waar velen naar uitkijken. Robin versloeg Soufian de laatste keer, dus Soufian heeft iets recht te zetten. Assa is enorm gebrand om ditmaal ervandoor te gaan met de winst. 

Het programma ziet er als volgt uit:

Enfusion Talents #62

Daychemar Coeriël (Curaçao) vs Naoufal Hamdi (Marokko) 67 Kg
Gelanio Venema (Nederland) vs Brahim Akdi (Marokko) 63 Kg
Ricahrd Kaauw (Nederland) vs Piet van de Berg (Nederland) 85 Kg
Nawid Tahoeni (Iran) vs Kenny Wolly (Nederland) 70 Kg
Martin Reemeijer (Nederland) vs Khalid El Bakouri (Marokko) 85 Kg
Edwin Martirosian (Armenië) vs Guillermo Blokland (Suriname) 85 Kg
Bahez Khosnaw (Nederland) vs Ilias Zouggary (Marokko) 67 Kg 

Enfusion Live #74

Kwalificatietoernooi 72.5 Kg
Paul Jansen (Nederland) vs Regilio van den Ent (Nederland)
Yassin Baitar (Marokko) vs Marouan Toutouh (Marokko)
Superfight
Amier Abdulahad (Egypte) vs Damian Johansen (Nederland) 67 Kg
Wereldtitelgevecht
Sarel De Jong (Nederland) [31] vs Samira Kovacevic (Bosnië en Herzegovina) 61 Kg
Superfight
Mohammed Boutasaa (Marokko) vs Shamil Uvaysov (België) 67 Kg
Robin Ciric (Servië) vs Soufyan Assa (Marokko) 80 Kg 
Finale kwalificatietoernooi
Winnaar partij 1 vs Winnaar partij 2

Enfusion Live #74 Groningen zal om 20:30 uitgezonden worden op Viceland




REACTIES