next event
search
Nick Diaz keert terug naar de octagon!Bron foto:

Nick Diaz keert terug naar de octagon!

Nov 16, 2018 Volgens Brett Okamoto van ESPN zal Nick Diaz in maart tijdens UFC 235 terugkeren na een afwezigheid van vier jaar.

Nick Diaz (26-9-2NC) zal het volgens Brett Okamoto gaan opnemen tegen Jorge "Gamebred" Masvidal tijdens UFC 235 op 2 maart in Las Vegas, Nevada. De contracten zijn nog niet ondertekend dus is de partij nog niet officieel bevestigd maar volgens geruchten zou het een gedane zaak zijn.

De laatste keer dat we Nick Diaz in de octagon zagen was vier jaar geleden tegenover Anderson Silva. Die partij verloor Diaz door middel van unanimous decision en werd daarna geschorst door USADA. Nu lijkt het erop dat Diaz zal terugkeren na een pauze van vier jaar volgens ESPN journalist Brett Okamoto.

Jorge Masvidal (32-13) heeft vorig jaar voor het laatst in de octagon gestaan tegenover Stephen Thompson. Die partij verloor "Gamebred" via decision en hij zal op zoek zijn naar zijn 33ste overwinning. Beide mannen hebben een "anywhere and anytime" mentaliteit en zullen er volledig voor gaan.




REACTIES