next event
search
Sigaretje roken in de ring?Bron foto: Andy Tan

Sigaretje roken in de ring?

Nov 7, 2018 Gebeurde dit nou echt? Michella Kox stak op nationale televisie een sigaret op in de ring van Boxing Stars. Twitter ontploft!


Voorafgaand aan het gevecht had Michella Kox een behoorlijke grote mond, zoals we van haar gewend zijn. In 2010 lagen zij en haar tegenstander Amanda Balk al niet lekker in het programma Echte Meisjes In De Jungle. Amanda noemde Kox een slechte moeder waarna de Arnhemse haar aanvloog. 

Door deze voorgeschiedenis verwachtte het publiek een behoorlijke partij. Het enige wat ze voorgeschoteld kregen was een gevecht wat totaal nergens op leek, Michella die het opgaf na de eerste ronde en een sigaret (!) op stak in de ring. Dat eerste had iedereen natuurlijk wel verwacht. Maar dat het mogelijk is om op nationale televisie in de boksring een sigaret op te steken is wel erg bijzonder.

 

 
REACTIES