next event
search
Bellator kondigt Bron foto: Bellator MMA

Bellator kondigt "Double-Header" weekend aan

Dec 5, 2018 Bellator MMA zal in februari weer twee evenementen gaan houden in één weekend.

Bellator MMA houdt niet op met grote evenementen op te zetten. Zo kondigde de organisatie gisteren aan dat ze in februari een "Double-Header" weekend houden. Dat houdt in twee grote evenementen in een weekend.

Als eerste zullen de heavyweights op 15 februari de Bellator kooi betreden wanneer Matt Mitrione (13-6) het gaat opnemen tegen Sergei Kharitonov (29-7-1NC).

"Meathead" komt van een verlies af tegen Ryan Bader in Bellator's heavyeight Grand Prix. Daarvoor had Mitrione sinds zijn overstap naar Bellator vier achtereenvolgende winstpartijen geboekt over Carl Seumanutafa, Oli Thompson, Fedor Emalianenko en Roy Nelson. Dat Mitrione in de heavyweight divisie vecht zie je wel aan zijn postuur maar niet aan zijn snelheid. "Meathead" heeft als de meeste heavyweights KO power in beide handen maar is ook nog een verrassend licht op zijn voeten. Een gevaarlijk combinatie voor elke tegenstander.

De Russische Sergei Kharitonov gaat al een tijdje mee in de Mixed Martial Arts scene. In augustus 2000 boekte hij zijn eerste proffesionele zege en heeft in de 18 jaar 37 keer de kooi betreden. Kharitonov heeft in verschillende grote organisaties gevochten zoals PRIDE, Dream, StrikeForce en M1-Global. Zijn laatste overwinning was in oktober over Roy Nelson tijdens Bellator 207. Kharitonov is een "well-rounded" atleet die maar liefst 16 TKO/KO's en 10 Submissions op zijn naam heeft staan dat gepaard met zijn ervaring is hij ook voor iedereen gevaarlijk.

Op 16 februari zal er een ware grudge-match op het programma staan wanneer Michael "Venom" Page (13-0) het gaat opnemen tegen Paul "Semtex" Daley (40-16-2) in Bellator's welterweight Grand Prix.

Als Michael "Venom" Page gaat vechten weet je dat je spektakel kan gaan verwachten. De Londenaar ongeslagen onorthodoxe striker maakt er altijd een show van en heeft van zijn 13 overwinningen maar twee keer het jury besluit hoeven aan te horen. In zijn tijd bij Bellator heeft hij acht overwinningen weten te behalen met als laatste een TKO over David "The Caveman" Rickels. Uiteindelijk is zijn KO over Evanglista Cyborg wel het bekendst nadat hij met flying knee een deuk in de voorhoofd van Cyborg achterliet. Zijn onorthodoxe stijl maakt het moeilijk voor zijn tegenstanders om te anticiperen op zijn aanval waardoor hij in de meeste gevallen onaangeraakt zijn werk kan doen.

"Semtex" komt zelf ook uit Londen en zit al jaren te wachten op deze match-up. De twee gaan al een hele poos over en weer op social media en nu gaan ze toch echt beslissen wie de "bragging rights" heeft in Londen. Aan "Semtex" zijn record te zien weet je dat hij zware kracht heeft in zijn handen zo heeft hij maar liefst 30 KO's op zijn naam staan. Daley heeft in zijn laatste vijf partijen winst en verlies afgewisseld maar heeft in deze grudge-match genoeg motivatie om nog een KO aan zijn record toe te voegen. In zijn carrière heeft "Semtex" tegenover grote namen zoals, Jorge Masvidal, Nick Diaz, Tyron Woodley, Douglas Lima en Lorenz Larkin gestaan. Zolang de partij staand gevochten zal worden is het altijd gevaarlijk met een tegenstander als Daley en kan hij je raken met zijn hoeken dan is hoogstwaarschijnlijk lights out. 
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"
 

Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"

MMA Event Coverage 
Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"
 

Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"

MMA 
Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"
 

Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"

MMA 
Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"
 

Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"

MMA 
Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"
 

Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"

MMA 
Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Gegard Mousasi "Rory doesn't present anything I haven't seen"
 

Bellator 206: Gegard Mousasi "Rory doesn't present anything I haven't seen"

MMA 
Bellator 206: Gegard Mousasi "Rory doesn't present anything I haven't seen"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk