next event
search
Bellator kondigt Bron foto: Bellator MMA

Bellator kondigt "Double-Header" weekend aan

Dec 5, 2018 Bellator MMA zal in februari weer twee evenementen gaan houden in één weekend.

Bellator MMA houdt niet op met grote evenementen op te zetten. Zo kondigde de organisatie gisteren aan dat ze in februari een "Double-Header" weekend houden. Dat houdt in twee grote evenementen in een weekend.

Als eerste zullen de heavyweights op 15 februari de Bellator kooi betreden wanneer Matt Mitrione (13-6) het gaat opnemen tegen Sergei Kharitonov (29-7-1NC).

"Meathead" komt van een verlies af tegen Ryan Bader in Bellator's heavyeight Grand Prix. Daarvoor had Mitrione sinds zijn overstap naar Bellator vier achtereenvolgende winstpartijen geboekt over Carl Seumanutafa, Oli Thompson, Fedor Emalianenko en Roy Nelson. Dat Mitrione in de heavyweight divisie vecht zie je wel aan zijn postuur maar niet aan zijn snelheid. "Meathead" heeft als de meeste heavyweights KO power in beide handen maar is ook nog een verrassend licht op zijn voeten. Een gevaarlijk combinatie voor elke tegenstander.

De Russische Sergei Kharitonov gaat al een tijdje mee in de Mixed Martial Arts scene. In augustus 2000 boekte hij zijn eerste proffesionele zege en heeft in de 18 jaar 37 keer de kooi betreden. Kharitonov heeft in verschillende grote organisaties gevochten zoals PRIDE, Dream, StrikeForce en M1-Global. Zijn laatste overwinning was in oktober over Roy Nelson tijdens Bellator 207. Kharitonov is een "well-rounded" atleet die maar liefst 16 TKO/KO's en 10 Submissions op zijn naam heeft staan dat gepaard met zijn ervaring is hij ook voor iedereen gevaarlijk.

Op 16 februari zal er een ware grudge-match op het programma staan wanneer Michael "Venom" Page (13-0) het gaat opnemen tegen Paul "Semtex" Daley (40-16-2) in Bellator's welterweight Grand Prix.

Als Michael "Venom" Page gaat vechten weet je dat je spektakel kan gaan verwachten. De Londenaar ongeslagen onorthodoxe striker maakt er altijd een show van en heeft van zijn 13 overwinningen maar twee keer het jury besluit hoeven aan te horen. In zijn tijd bij Bellator heeft hij acht overwinningen weten te behalen met als laatste een TKO over David "The Caveman" Rickels. Uiteindelijk is zijn KO over Evanglista Cyborg wel het bekendst nadat hij met flying knee een deuk in de voorhoofd van Cyborg achterliet. Zijn onorthodoxe stijl maakt het moeilijk voor zijn tegenstanders om te anticiperen op zijn aanval waardoor hij in de meeste gevallen onaangeraakt zijn werk kan doen.

"Semtex" komt zelf ook uit Londen en zit al jaren te wachten op deze match-up. De twee gaan al een hele poos over en weer op social media en nu gaan ze toch echt beslissen wie de "bragging rights" heeft in Londen. Aan "Semtex" zijn record te zien weet je dat hij zware kracht heeft in zijn handen zo heeft hij maar liefst 30 KO's op zijn naam staan. Daley heeft in zijn laatste vijf partijen winst en verlies afgewisseld maar heeft in deze grudge-match genoeg motivatie om nog een KO aan zijn record toe te voegen. In zijn carrière heeft "Semtex" tegenover grote namen zoals, Jorge Masvidal, Nick Diaz, Tyron Woodley, Douglas Lima en Lorenz Larkin gestaan. Zolang de partij staand gevochten zal worden is het altijd gevaarlijk met een tegenstander als Daley en kan hij je raken met zijn hoeken dan is hoogstwaarschijnlijk lights out. 

REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk