next event
search
Cyborg reageert op verplaatsen UFC 232Bron foto:

Cyborg reageert op verplaatsen UFC 232

Dec 26, 2018 Cris Cyborg was niet blij met hoe ze erachter kwam dat haar gevecht slechts een paar dagen voor het evenement van stad en locatie wisselde.

De UFC vedergewicht kampioen zei in haar videoblog dat ze het niet leuk vond dat de UFC geen contact opgenomen heeft met de vechters over het verplaatsen van UFC 232 van Las Vegas naar Los Angeles voordat ze het de media vertelden.

De UFC maakte zondag bekend dat het hele evenement, dat gepland staat voor komende zaterdag, van Las Vegas naar het Forum in Inglewood, Californië verplaatst word. De Nevada Athletic Commission (NAC) zou Jon Jones geen toestemming geven om de hoofdpartij van UFC 232 tegen Alexander Gustafsson te vechten. In een laatste monster van Jones werden nog steeds sporen gevonden van verboden middelen. Jones heeft een licentie in Californië en USADA, de anti-doping partner van de UFC, en de California State Athletic Commission (CSAC) geloven dat deze ongunstige bevinding - lage niveaus van een steroïde metaboliet - het gevolg zijn van de test die Jones 15 maanden geleden onderging.

Cyborg zei dat ze het niet erg vindt dat het gevecht in Los Angeles plaats gaat vinden omdat ze in het nabijgelegen Orange County woont en traint. Maar ze vind het erg vervelend voor de fans die al een reis naar Las Vegas hebben geboekt.

"Ik denk dat het voor Cyborg Nation fans echt te gek is," zei Cyborg. "Maar ik weet dat veel fans van Cyborg Nation al tickets hadden voor Las Vegas. Maar er zullen zeker veel meer fans van Cyborg in Californië zijn want het is de plek waar ik woon. Ik vecht nu een thuis wedstrijd maar ik voel me verdrietig voor de mensen die plannen hebben gemaakt om naar Las Vegas af te reizen, ik hoop dat ze ook naar LA kunnen komen.”

Cyborg zal in het langverwachte supergevecht in de co-main event van UFC 232 haar vedergewicht titel verdedigen tegen bantamgewicht kampioen Amanda Nunes.

Bekijk hieronder de video reactie van Cyborg



REACTIES