next event
search
Is Amanda Nunes de vrouwelijke G.O.A.T?Bron foto:

Is Amanda Nunes de vrouwelijke G.O.A.T?

Dec 30, 2018 Nieuwe Champ Champ Amanda Nunes had niet meer dan een minuut nodig om Cris Cyborg te verslaan via KO! Komt ze met deze overwinning in het gesprek van vrouwelijk G.O.A.T?

In wellicht het grootste vrouwelijke gevecht in de geschiedenis van de UFC wist de underdog de overwinning te pakken. "Lioness" weet als eerste in 13 jaar de onverslaanbaar lijkende Cris Cyborg te kloppen. Niet alleen verslaat ze Cyborg, maar ze verslaat ze via KO in de eerste minuut van hun partij tijdens UFC 232.

Het record van "Lioness" liegt er niet om met 17 overwinningen waarvan 12 via (T)KO heeft ze al bewezen dat ze een waardige kampioen is maar na gisternacht kan ze zich als eerste vrouw 2-voudig UFC kampioen noemen. In haar carrière heeft ze tegenstanders als, Julia Budd, Germaine de Randamie, Miesha Tate, Valentina Shevchenko, Ronda Rousey, Raquel Pennington en Cris Cyborg verslagen.  Met die lijst aan tegenstanders is moeilijk om te ontkennen dat zij de vrouwelijke G.O.A.T. is en nu ze twee titels heeft in verschillende divisies zullen er een stuk meer dames zijn die het hebben gericht op haar belts.



REACTIES