next event
search
Kron Gracie tekent contract bij UFCBron foto: Kron Gracie Jiu Jitsu

Kron Gracie tekent contract bij UFC

Dec 3, 2018 Een paar weken geleden hoorden we al geruchten dat de de UFC BJJ specialist en MMA vechter Kron Gracie zou willen contracteren. Kron Gracie is een voormalig ADCC kampioen en de zoon van legende Rickson Gracie en traint in Noord-Californië dagelijks met Nick en Nate Diaz.

Inmiddels heeft ESPN bevestigd dat Gracie een contract bij de UFC heeft getekend en dat hij is toegevoegd aan de matchmaking van UFC 233. Gracie zal zijn debuut maken tegen vedergewicht tegen Alex Caceres.

Gracie (4-0) heeft sinds december 2016 niet meer gevochten, toen versloeg hij tijdens de finale van de World Grand Prix van RIZIN de Japanner Tatsuya Kawajiri. Zijn UFC debuut tegen Caceres zal zijn eerste MMA partij buiten Japan zijn.

Caceres vocht voor het laatst in juli toen hij via een beslissing won van Martin Bravo. Die partij leverde hem een prestatiebonus op voor “Fight of the Night”, dat was al de  vijfde bonuscheck van zijn carrière.

UFC 233 vind op 29 januari plaats vanuit het Honda Center in Anaheim, CA. Op dit moment lijkt het erop dat de headliner van het evenement een superfight zal zijn tussen  bantamgewicht kampioen T.J. Dillashaw en vlieggewicht kampioen Henry Cejudo waarbij de titel van Cejudo op het spel staat.



REACTIES