next event
search
Opening The Colosseum Gym groot succes!Bron foto: ODC/Mixfight

Opening The Colosseum Gym groot succes!

Jan 5, 2019 De officiële opening van de nieuwe locatie van The Colosseum Gym vond zaterdagmiddag plaats. Onder genot van een hapje en een drankje kon de nieuwe mega gym worden bewonderd.


In 12 jaar is The Colosseum Gym uitgegroeid tot één van de beste kickboksscholen van de wereld. Vechters zoals de gebroeders (Jason en Jahfarr) Wilnis, Mohammed Jaraya, Tyjani Beztati en nog veel meer worden op deze plek opgeleid tot de professionele atleten die zij zijn. Ondanks de grote namen die hier trainen, is de drempel erg laag. Ook de beginnende recreanten kunnen terecht bij The Colosseum Gym. 


Bron foto: ODC/Mixfight

Danny de Vries, Daan Kortland en Willem van der Mark hebben een gym gebouwd naar hun visie, een ware alles-in-een-concept. Buiten kickboksen geven zij ook lessen en begeleiding in MMA, krachttraining, conditietraining, fitheidstesten, weerbaarheid en zelfs yoga! Er is 1800 m2 aan trainingsruimte inclusief een krachthonk, bokszakken, 3 ringen, een kooi en nog een kleinere dojo, maar dat is nog niet alles. In het enorme pand zit ook een Orthopedisch Revalidatie en Expertise Centrum, een sportbar, een fightshop en een vergaderzaal. Bedrijven kunnen hier terecht voor trainingen, maar ook om ruimtes te huren. 


Bron foto: ODC/Mixfight

The Colosseum Gym kan zich benoemen tot één van de grootste en meest complete vechtsportscholen van Nederland, misschien wel van de wereld. Dit hoogtepunt wilden de heren met een aantal speciale gasten vieren, waaronder Peter Aerts. Aan hem ook de eer om het symbolische lint door te knippen en de vernieuwde The Colosseum Gym officieel te openen. 


Bron foto: ODC/Mixfight





REACTIES