next event
search
BOXING FIGHT NIGHT 16 februari 2019Bron foto:

BOXING FIGHT NIGHT 16 februari 2019

Feb 11, 2019 Groots boksevenement in België,‘BOXING FIGHT NIGHT’ presenteert Yves Ngabu, Oshin Derieuw en Sasha Yengoyan.

Zaterdag 16 februari 2019 vindt in de Internationale Sporthal Schiervelde te Roeselare wederom een editie van ‘Boxing Fight Night’ plaats. Na een eerdere editie met Sugar Jackson en Delfine Persson slaan Team Ngabu en BFN Promotions de handen ineen en brengen een prachtig internationaal boksgala naar Roeselare.

Na 1 jaar staat de in Roeselare geboren Yves Ngabu weer in de ring en dat in zijn eigen stad en voor eigen publiek. Hij zal die avond zijn Europese titel bij de cruisergewichten tegen de sterke Deen Micki Nielsen verdedigen. Een winst op Nielsen brengt Ngabu een stap dichterbij een wereldtitelgevecht.

Naast Ngabu zal ook Oshin Derieuw deelnemen. Zij wist onlangs haar WBF titel bij de lichtgewichten tegen de ervaren Dahiana Santana succesvol te verdedigen. Derieuw neemt het die avond op tegen de Turkse Gulsum Tatar. Derieuw en Tatar kennen elkaar reeds van de amateurs en zijn beiden gebrand op winst.

Ook voormalig wereldkampioen Sasha Yengoyan zal op 16 februari zijn kunsten tonen. Na 3 achtereenvolgende verliespartijen wil “Boem Boem” Yengoyan iedereen ervan overtuigen dat hij nog lang niet afgeschreven is.

Naast deze geweldige partijen bevestigen Team Ngabu en BFN de deelname van Ahmed El Hawi, Brice Bula Galo en de Duitser Timo Rost.

De vier hoofdpartijen zullen live in 7 landen worden uitgezonden. Daarnaast zullen deze partijen ook wereldwijd via PPV (Pay Per View) te zien zijn. (LINK)    

Het evenement ‘Boxing Fight Night’ wordt een jaarlijks terugkerend evenement. Het volgende evenement staat reeds voor 15 februari 2020 gepland.REACTIES