next event
search
Sage Northcutt maakt in mei zijn ONE debuutBron foto:

Sage Northcutt maakt in mei zijn ONE debuut

Feb 27, 2019 Sage Northcutt maakt in mei zijn debuut bij ONE! Hij is niet op zoek naar één, maar drie titels bij de Aziatische organisatie .

ONE debuut
Op 17 mei zal Sage Northcutt zijn debuut maken bij ONE tegenover kickboks specialist Cosmo Alexandre in Singapore. Northcutt heeft grootse plannen nu die gesigned is bij het grootste sportplatform van Azië. Hij geeft aan in een interview van onze collega`s bij MMAFighting dat hij graag drie sporten wil beoefenen binnen ONE.

UFC
Toen Northcutt gesigned werd door de UFC eind 2015 waren ze er van overtuigd dat hij de volgende superster zou worden voor de promotie. Echter kwam Northcutt na twee overwinningen Bryan Barberena tegen die hem zijn eerste verlies van zijn carrière bezorgde. Northcutt herpakte zichzelf met een overwinning tijdens UFC 200 over Enrique Marin maar verloor daarna weer van Mickey Gall. Sindsdien heeft de Amerikaan drie achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam gezet toen zijn contract bij de UFC afliep. Hij koos ervoor om naar ONE te gaan terwijl hij zelf aangeeft dat de UFC ook zeker geïnteresseerd waren om hem te houden en hem zelfs een partij met Demian Maia hadden aangeboden. 

ONE
Toch heeft de Amerikaanse Northcutt gekozen om bij ONE te tekenen. Dit omdat hij bij ONE de kans krijgt om zich niet alleen in het Mixed Martial Arts te testen maar ook in het Kickboksen en in het Muay Thai. Hij geeft aan dat hij geloofd de kwaliteiten te hebben om in alle drie de disciplines kampioen te worden en kan niet wachten tot hij in mei zijn kunsten mag vertonen. Zijn eerste partij tegen Comso Alexandre zal in ONE`s welterweight divisie afgaan spelen wat niet net als bij de reguliere organisaties op 170 lbs zal zijn maar 185 lbs.

Zie jij Northcutt kampioen worden bij ONE? Laat het weten in de comments.




REACTIES