next event
search
Agy Sardari claimt de Atlas MMA lightweight titelBron foto: JD

Agy Sardari claimt de Atlas MMA lightweight titel

Mar 31, 2019 Het main event van Atlas MMA ging tussen Agy Sardari en Mauro Seoane. 'The Wolverine' wist de partij in de tweede ronde af te maken via submission.

De vijfde editie van Atlas MMA was weer een groot succes. Er stonden een hoop mooie partijen op de kaart waarvan het merendeel amateur partijen waren en enkel het co- en main event professionele partijen.

Agy Sardari:
In het main event was het aan thuisfavoriet 'The Wolverine' Agy Sardari om te strijden voor Atlas MMA's eerste titel. Sardari stond tegenover Mauro Seoane trainend uit Gym Haarlem in de lighweight divisie. De partij duurde niet langer dan twee rondes en hoewel Seoane in de eerste ronde wat succes boekte met zijn stootwerk waren het de takedowns en controle van Sardari die de overhand hadden. De tweede ronde kwam Sardari een stuk scherper uit de hoek en waren zijn takedowns weer on point totdat hij na een takedown de rug van Seano pakte en de rear-naked choke wist in te zetten.

We spraken 'The Wolverine' Agy Sardari naderhand en we zullen hem hoogstwaarschijnlijk heel snel weer terug in de kooi zien. Hou de pagina in de gaten voor het interview.



REACTIES