next event
search
Conor McGregor in onderhandeling over gevecht in juliBron foto: Brian Lawless

Conor McGregor in onderhandeling over gevecht in juli

Mar 18, 2019 Tijdens de St. Patrick's Day festiviteiten laat Conor McGregor weten dat hij in gesprek is voor een terugkeer in juli. Tegen wie wil jij McGregor zien vechten?
Conor McGregor verbleef afgelopen weekend onder andere in Chicago waar hij meeliep in een St. Patrick's Day parade. The Notorious verscheen meerdere malen op social media waarin hij te zien was in St. Patrick's Day festiviteiten. In een kort interview met ABC Chicago News liet McGregor weten wanneer hij verwacht terug te keren.

International Fight Week
McGregor geeft aan dat hij in juli waarschijnlijk zal terugkeren. In juli staat ook het jaarlijks International Fight Week op de planning. Hierin probeert de UFC vaak wat groter uit te pakken om het evenement extra elan te geven. Alhoewel McGregor niks zegt over de precieze datum, is de connectie al snel gemaakt.

''Ja, we zijn momenteel in gesprek, we richten ons op juli, we zien wel wat er gebeurd,'' aldus McGregor. ''Ik zorg ervoor dat ik klaar blijf. deze ochtend heb ik helling sprintjes gedaan op de loopband vanuit mijn programma, The McGregorFast programma. Dus we blijven ermee bezig, we werken waar we kunnen.''

McGregor vs. ?
Over een tegenstander kan alleen nog maar gespeculeerd worden. Het leek er lange tijd op dat Donald Cerrone een confrontatie met The Notorious wist te bemachtigen maar dit viel uiteindelijk stuk. Cowboy liet eerder in gesprek met ESPN weten dat McGregor niet als Co-Main Event wilde vechten.

''Conor vecht alleen als het een main event is,'' aldus Cerrone. ''Ik weet niet of het een ego ding is of een status ding. Ik geef er geen ene moer om, ik vecht tegen iedereen, waar dan ook, en daar sta ik achter. Hij is denk ik een Prima Dona die alleen vecht als main event, ik weet het niet.''

McGregor reageerde op een Tweet van rivaal Nate Diaz. Een rubbermatch tussen de beide heren zal ongetwijfeld veel losmaken bij de fans en financieel bij de UFC. Op Twitter liet Diaz kort maar krachtig, '185' , zien. Wat (mogelijk) verwijst naar een gevecht op middleweight.


''Je kent me al vriend,'' aldus McGregor. ''Ik geef geen f*ck om het gewicht.''



REACTIES