next event
search
Costello van Steenis verlengd zijn contract bij BellatorBron foto:

Costello van Steenis verlengd zijn contract bij Bellator

Mar 11, 2019 De middleweight Costello van Steenis blijft voorlopig bij Bellator MMA

Debuut
In oktober 2017 maakte Costello 'The Spaniard' van Steenis zijn debuut bij Bellator en maakte kort werk van zijn tegenstander, Steve Skrzat. 'The Spaniard' wist hoge ogen te trekken in zijn debuut partij waar hij zijn tegenstander in de eerste ronde liet afkloppen. Na zeven maanden stond van Steenis weer in de Bellator kooi waar hij tegenover Kevin Fryer stond. Ook die partij wist 'The Spaniard' in de eerste ronde af te maken door middel van een TKO.

Stap omhoog
In zijn derde uiting ging het niveau van tegenstander een heel eind omhoog toen hij in november vorig jaar tegenover Chris Honeycutt kwam te staan. Een waardige tegenstander om zijn krachten te testen en omhoog te klimmen in de rankings. Deze partij verliep niet zo makkelijk als de eerste twee maar het resultaat is het zelfde, van Steenis won door een split-decision.

Verlenging
De jonge Nederlander is nog altijd ongeslagen bij Bellator en heeft nu zijn contract verlengd met drie partijen. Op het moment van schrijven is het nog niet duidelijk wanneer we 'The Spaniard' weer gaan zien in de Bellator kooi.



REACTIES