next event
search
Francis Ngannou vs. Junior dos Santos tijdens International Fight WeekBron foto: The Mac Life

Francis Ngannou vs. Junior dos Santos tijdens International Fight Week

Mar 30, 2019 Francis Ngannou zal voormalig UFC Heavyweightkampioen Junior dos Santos treffen tijdens UFC 239. Wie pakt de partij?
International Fight Week begint aardig vorm te krijgen. De afgelopen week is de één na de ander knaller bekendgemaakt voor het jaarlijks evenement van de UFC. Nu krijgt UFC 239 ook een heavyweight strijd tussen Francis Ngannou en voormalig UFC Heavyweightkampioen Junior dos Santos.

UFC 215
De twee zwaargewichten stonden oorspronkelijk gepland om elkaar te treffen op UFC 215, in 2017. Cigano werd echter van de partij gehaald nadat hij op de hoogte was gebracht van een potentiële USADA overtreding. Dos Santos werd uiteindelijk vrijgesproken via een vervuild supplement en kreeg de minimale schorsing. ESPN-journalist Ariel Helwani bracht het nieuws van de aankomende matchup naar buiten. ''Francis Ngannou vs. Junior dos Santos staat gepland voor UFC 239, 6 juli in Las Vegas, volgens bronnen,'' aldus Helwani. ''Later meer.''

International Fight Week
Fans reizen massaal af naar Las Vegas om een week lang te genieten van verschillende UFC-activiteiten. Een week vol van festiviteiten en Meet & Greets wordt dit jaar afgesloten met UFC 239. Het evenement heeft de afgelopen week flink vorm gekregen met de aankondiging van meerdere interessante matchups. De voorlopige line-up voor UFC 239 ziet er als volgt uit.

Jon Jones vs. Thiago Santos | UFC Light Heavyweight gevecht
Amanda Nunes vs. Holly Holm | UFC Woman's Bantamweight gevecht
Francis Ngannou vs. Junior dos Santos
Jan Blachowicz vs. Luke Rockhold
Jorge Masvidal vs. Ben Askren




REACTIES