next event
search
Germaine de Randamie verlengt UFC-contractBron foto: Bloody Elbow

Germaine de Randamie verlengt UFC-contract

Mar 8, 2019 Germaine de Randamie zal nog minimaal zes keer uitkomen voor de UFC.
Voormalig UFC Woman's Featherweightkampioen Germaine de Randamie heeft haar UFC-contract verlengt. Dat maakt The Iron Lady bekend via social media. De Randamie heeft voor zes partijen bijgetekend.

''Im not done yet!!!''
Via Instagram post The Iron Lady een foto waarin ze het contract ondertekent. De foto wordt opgesierd met de tekst; ''Im not done yet!!!''.


''Nieuwe deal voor zes gevechten!!,'' aldus De Randamie. ''The Iron Lady is nog niet klaar. Bedankt UFC voor het vertrouwen in mij. Het feest kan beginnen.''

Germaine de Randamie
In 2017 wist The Iron Lady de aller eerste Woman's Featherweighttitel te bemachtigen. Ze koos ervoor om na het behalen van de titel terug te gaan naar de bantamweight divisie. Door blessureleed bleef ze lange tijd uit beeld. Vorig jaar november maakte ze haar comeback in de bantamweight divisie waarin ze Raquel Pennington versloeg via unanimous decision. De Randamie vocht al zes keer voor de UFC en wist vijf partijen winnend af te sluiten. Alleen huidig UFC Woman's Bantam - en Featherweightkampioene Amanda Nunes wist The Iron Lady te verslaan.



REACTIES