next event
search
Holly Holm tekent nieuw contract met de UFCBron foto: UFC

Holly Holm tekent nieuw contract met de UFC

Mar 21, 2019 Voormalig Ultimate Fighting Championship (UFC) bantamgewicht kampioen bij de vrouwen, Holly Holm, heeft een nieuw contract voor zes partijen met de promotie getekend. ESPN maakte het nieuws over het nieuwe contract via Ariel Helwani bekend.

"Ik ben erg blij met de deal. We hebben koortsachtig met de UFC samen gewerkt om dit voor elkaar te krijgen, “aldus Lenny Fresquez, manager van Holm. "We zijn klaar om aan het werk te gaan. Ik weet zeker dat de UFC in de toekomst een aantal mooie plannen zal hebben met Holly. '

Een datum voor een nieuwe partij voor Holm werd niet meteen onthuld.

Holm vocht juni 2018 voor het laatst voor de UFC, toen wist ze tijdens UFC 225 Megan Anderson te verslaan. "The Preacher's Daughter" zou oorspronkelijk op UFC 235 een partij vechten tegen Aspen Ladd, maar deze partij werd toen onverwachts van de matchmaking gehaald.

Nu blijkt dat de twee partijen midden in de contractonderhandelingen zaten en vechten op dat moment geen optie was. Dat is niet langer het geval, Holly zal binnen afzienbare tijd weer in de Octagon vechten.

Na te hebben gevochten in zowel de bantamgewicht als de vedergewicht divisies zal de voormalig wereldkampioen geen gebrek aan tegenstanders hebben.

Nu rest de vraag, tegen wie moet Holm haar volgende partij vechten?REACTIES