next event
search
Junior dos Santos hoopt op tweede poging met Francis NgannouBron foto: UFC

Junior dos Santos hoopt op tweede poging met Francis Ngannou

Mar 11, 2019 Doordat een gevecht op UFC 215 niet doorging hoopt Junior dos Santos alsnog op een confrontatie met Francis Ngannou.
Junior dos Santos wist afgelopen weekend af te rekenen met Derrick Lewis op UFC Wichita. Cigano won via een technische knockout in de tweede ronde. De twee heavyweights kregen een extra $50K voor een Fight of the Night bonus.

UFC 215
Dos Santos en Ngannou stonden eerder gepland om elkaar te confronteren in de Octagon, op UFC 215 in 2017. De voormalig UFC Heavyweightkampioen werd echter van de partij gehaald nadat een test positief terugkwam bij USADA. Dos Santos werd uiteindelijk vrijgesproken nadat hij kon aantonen dat het ging om een tainted supplement. Cigano kreeg, met terugwerkende kracht, een schorsing voor zes maanden.

Dochter
Tijdens de UFC on ESPN + post fight show laat Dos Santos weten dat hij graag een tweede poging wil op een gevecht met Francis Ngannou. Cigano zal eind augustus weer de Octagon in willen stappen nadat hij zich eerst wil bezighouden met zijn dochter, die in mei geboren zal worden.

''Dat zal denk ik geweldig zijn,'' aldus Dos Santos. ''Het had in het verleden al moeten gebeuren, maar door iets vreemds ging het niet door. Misschien dat het nu wel zal gebeuren.''

''Ik heb even een pauze nodig nu,'' vervolgde Dos Santos. ''Ik moet actief blijven, dat is het meest belangrijke op het moment. Maar, voor mij carrière, komt mijn familie. Mijn dochter wordt in mei geboren. Daar moet ik me op voorbereiden. Ik zal waarschijnlijk eind augustus weer vechten.





REACTIES