next event
search
UFC Fight Night 148: Thompson vs. PettisBron foto: UFC

UFC Fight Night 148: Thompson vs. Pettis

Mar 24, 2019 Afgelopen nacht opende de Bridgestone Arena in Nashville haar deuren voor UFC Fight Night 148. Bekijk hier de partijen van de Main Card. #UFCNashville
Afgelopen nacht opende de Bridgestone Arena in Nashville haar deuren voor UFC Fight Night 148. Stephen Thompson verzorgde samen met Anthony Pettis het Main Event. Het Co-Main Event werd verzorgd door de heavyweights Curtis Blaydes en Justin Willis. De Brazilianen Jussier Formiga en Deiveson Figueiredo strijden om een mogelijk titelgevecht met UFC Flyweightkampioen Henry Cejudo en de ongeslagen hot prospect Maycee Barber trapt de Main Card af tegen JJ Aldrich.

Stephen Thompson vs. Anthony Pettis
Thompson komt van een verliespartij af tegen Darren Till in Liverpool. Sindsdien hield een blessure hem aan de kant. Ook Pettis verloor zijn laatste wedstrijd. Op UFC 229 moest hij op advies van de dokter en zijn teamgenotenpartij de partij tegen Tony Ferguson beëindigen. Showtime maakt zijn welterweight debuut.



Curtis Blaydes vs. Justin Willis
Blaydes wil zich revancheren van zijn verliespartij tegen Francis Ngannou in Beijing, China. Willis is bezig aan een opmars in de heavyweight divisie met vier opeenvolgende overwinningen. Big Pretty is nog ongeslagen in de UFC.



Jussier Formiga vs. Deiveson Figueiredo
De twee Brazilianen kunnen waarschijnlijk uitmaken wie de volgende titeluitdager wordt van UFC Flyweightkampioen Henry Cejudo. Formiga staat als nummer 1 gerankt en de ongeslagen Figueiredo is de nummer 4.



Luis Peña vs. Steven Peterson
Peña stond 2,5 pond te zwaar op de weegschaal en moet hierdoor 30% van zijn salaris afstaan aan Peterson. Peña verloor naast zijn laatste partij ook zijn ongeslagen status. Peterson won zijn laatste partij tegen Matt Bessette.



Maycee Barber vs. JJ Aldrich
Barber is één van de veelbelovende talenten en de jongste vechter die de UFC op haar loonlijst heeft. De ongeslagen Barber wil Jon Jones' record verbreken van jongste UFC-kampioen. Aldrich is bezig aan een sterke reeks van drie opeenvolgende overwinningen.



John Makdessi vs. Jesús Pinedo
De partij tussen Makdessi en Pinode speelde zich af op de Main Card maar is niet beschikbaar om terug te kijken. Makdessi versloeg Pinedo via unanimous decision.

Uitslagen Preliminary Card
Bryce Mitchell vs. Bobby Moffett | Mitchell via unanimous decision
Frankie Saenz vs. Marlon Vera | Vera via eerste ronde technische knockout
Alexis Davis vs. Jennifer Maia | Maia via unanimous decision
Randa Markos vs. Angela Hill | Markos via eerste ronde submission (Armbar)
Ryan MacDonald vs. Chris Gutierrez | Gutierrez via unanimous decision
Eric Shelton vs. Jordan Espinosa | Espinosa via unanimous decision

UFC Nashville Bonussen
Bryce Mitchell 50K | Fight of the Night
Bobby Moffett 50K | Fight of the Night
Randa Markos | Performance of the Night
Anthony Pettis | Performance of the Night



REACTIES