next event
search
Alistair Overeem: 'Vechten in september en dan misschien nog een keer later in het jaar'Bron foto: Mixfight European Fight Network

Alistair Overeem: 'Vechten in september en dan misschien nog een keer later in het jaar'

Apr 20, 2019 Alistair Overeem mikt op een Octagon terugkeer in september. Tegen wie wil jij Overeem zien? #UFCStPetersburg
Alistair Overeem stond zaterdagavond in het Main Event van UFC Sint-Petersburg. The Reem wist het klusje binnen één ronde te klaren. Oleinik werd via een technische knockout verslagen waardoor Overeem twee partijen achter elkaar heeft gewonnen, beide Russen en wellicht komt de derde er ook aan.

Geen stres
Overeem absorbeerde veel stoten van Oleinik en het leek erop dat hij ietwat aangeslagen was. Echter, liet hij weten dat hij niet in gevaar was.

''Weetje, ik was niet aan het stressen [in de Octagon],'' aldus Overeem. ''Ik heb veel gevechten gehad, en in elk gevecht, soms kunnen stoten verkeerd aankomen, maar deze vond ik niet gevaarlijk. Je kunt het aan mijn gezicht zien, het gaat goed. Mijn coaches vonden het niet leuk, daar zullen we aan werken, maar geen stres.''

Terugkeer
The Reem liet tijdens de media dag weten dat hij eerst drie overwinningen wil boeken voordat hij gaat nadenken over een titel. Zijn derde overwinning wordt mogelijk behaald in september.

''Het gaat goed, we zijn op de goede weg. Nogmaals, een goede chemie met het team in Denver. Ik kan eigenlijk niet wachten om daar terug te keren, maar ik neem een kleine pauze, een vakantie pauze. We gaan starten voor overwinning nummer drie, ik richt me op september. Vechten in september en dan misschien nog een keer later in het jaar. Na drie overwinningen beginnen we over de titel te praten, nu nog niet. Het is nu nog te vroeg.''

Alexander Volkov
Overeem zou oorspronkelijk Alexander Volkov treffen in de Yubileyny Sports Palace en wil die partij nog steeds hebben. Mocht de planning zo vallen dan zal het zijn derde Russische tegenstander achter elkaar worden, na Sergei Pavlovich en Alexey Oleinik.

''Ja ik ben nog steeds naar dat gevecht aan het kijken. Ik was erg voorbereid om Volkov te treffen , ik keek uit naar dat gevecht. Dat gevecht gebeurde niet vanavond, maar hopelijk zal de volgende UFC-gevecht Alexander Volkov zijn.''
REACTIES