next event
search
Alistair Overeem deelt 6e plek met Alexander Volkov na overwinning over Aleksei OleinikBron foto: Mixfight European Fight Network

Alistair Overeem deelt 6e plek met Alexander Volkov na overwinning over Aleksei Oleinik

Apr 25, 2019 Alistair Overeem moet de 6e plek delen met Alexander Volkov in de nieuwe UFC Rankings.
Alistair Overeem wist zijn overwinning over Sergei Pavlovich een succesvol vervolg te geven in Sint-Petersburg. The Reem versloeg Aleksei Oleinik via een eerste ronde technische knockout. In de nieuwe UFC rankings gaat Overeem één plek omhoog, naar de zesde plek. Er verschuift echter niets want Alexander Volkov behoudt zijn zesde plek.

UFC Rankings
Buiten de 'stijging' van Overeem heeft er nog een verandering plaatsgevonden in de top 10. Shamil Abdurakhimov is de rankings binnengekomen via zijn overwinning over Marcin Tybura in St-Petersburg. Abrek neemt de 10e positie over van Tybura. De officiële heavyweight ranking wordt afgesloten met Justin Willis (11), Tai Tuivasa (12), Marcin Tybura (13), Blagoy Ivanov (14) en Andrei Arlovski (15).Alexander Volkov
Overeem zou oorspronkelijk Alexander Volkov treffen in de Yubileyny Sports Palace en wil die partij nog steeds hebben. Mocht de planning zo vallen dan zal het zijn derde Russische tegenstander achter elkaar worden, na Sergei Pavlovich en Aleksei Oleinik.

''Ja ik ben nog steeds naar dat gevecht aan het kijken. Ik was erg voorbereid om Volkov te treffen , ik keek uit naar dat gevecht. Dat gevecht gebeurde niet vanavond, maar hopelijk zal de volgende UFC-gevecht Alexander Volkov zijn.''REACTIES