next event
search
(Interview) Jelle Zeegers: Bron foto: Jos Erkens

(Interview) Jelle Zeegers: "We deinzen voor niemand terug, ook niet voor een paar kilo"

Apr 1, 2019 We spraken Jelle Zeegers na afloop van zijn overwinning bij Atlas MMA 5. Zo te horen duurt het niet lang voordat hij weer zijn kunsten mag tonen.

Overwinning:
De 23-jarige Jelle Zeegers wist gisterenavond tijdens Atlas MMA 5 zijn record naar 4-1 te brengen. In zijn vijfde partij wist hij een TKO overwinning te boeken in de tweede ronde. De takedowns en zijn ground and pound hadden de overhand in deze partij en zoals zijn laatste uiting bij Atlas MMA wist hij deze partij ook daarmee af te maken.

Interview:
We spraken de Tilburger Jelle Zeegers na afloop over zijn partij, de toekomst en de overstap naar het professionele circuit. Hoewel hij een druk leven heeft bij het ministerie van defensie en momenteel een overstap aan het maken is naar de Koninklijke Marechaussee om als militair sport instructeur aan de gang te gaan, is hij nog altijd actief in de vechtsport. Dat komt volgens Zeegers niet zonder slag of stoot bij zijn meerdere maar zoals hij zelf zegt, dit is wat ik doe en waar ik gelukkig van word.




REACTIES