next event
search
Meervoudig Nederlandse Wereldkampioene ‘Miss Dynamite’ naar London voor Bellator gevechtBron foto: Bellator

Meervoudig Nederlandse Wereldkampioene ‘Miss Dynamite’ naar London voor Bellator gevecht

Apr 19, 2019 Op 22 juni a.s. zal zesvoudig wereldkampioen kickboksen èn wereldkampioene Muay Thai, Denise Kielholtz (1989) uit Amsterdam, haar opwachting maken bij het Bellator evenement in de SSA Arena in Wembley, Londen. Op dit moment is nog niet bekend wie haar tegenstander zal zijn.

 

Miss Dynamite, zoals Denise wordt genoemd, is voormalig meervoudig Nederlands judokampioene en komt tegenwoordig uit voor vechtsportorganisator Bellator bij zowel kickboksen als MMA-partijen. Denise mag met recht een voorbeeld genoemd worden voor de vrouwelijke vechtsportsters in Nederland. In haar jeugd behaalde ze diverse (gouden) medailles op Nederlands Kampioenschappen. In 2015 maakte ze haar debuut in MMA, daarnaast is de jonge Amsterdamse zesvoudig wereldkampioen kickboksen en wereldkampioen Muay Thai. Denise traint minimaal drie uren per dag en bereidt zich de komende periode voor op haar wedstrijd van 22 juni in Engeland.

Volg Denise op Instagram: https://www.instagram.com/dynamite8989/

Volg Denise op Facebook: https://www.facebook.com/deniskielholtz/
REACTIES