next event
search
Ook Costello van Steenis stapt kooi in op Bellator LondonBron foto: Spike

Ook Costello van Steenis stapt kooi in op Bellator London

Apr 12, 2019 De Nederlandse inbreng voor #BellatorLondon wordt uitgebreid. Na Gegard Mousasi en Denise Kielholtz zal ook Costello van Steenis in actie komen. Moedig jij onze vechters aan in London? #Bellator223
Bellator London was al een evenement om dikgedrukt in je agenda te zetten, maar nu kan daar nog uitroepteken achter. Na Bellator Middleweightkampioen Gegard Mousasi, Bellator Kickboxing Woman's Flyweightkampioene Denise Kielholtz zal ook Costello van Steenis van de partij zijn.

The Spaniard
Van Steenis is momenteel bezig aan een sterke fase in zijn MMA-carrière. The Spaniard won zijn laatste vijf MMA-partijen verdeeld over verschillende organisaties. Zijn laatste drie vocht hij voor Bellator waarin hij twee partijen won via technische knockout (Steve Skrzat, Kevin Fryer red.) en één via decision (Chris Honeycutt red.). Hij heeft een MMA-record van 11-1, Bellator 3-0.

Van Steenis treft in London een gevaarlijke tegenstander in de vorm van Engelsman Mike Shipman. Seabass verloor zijn professioneel MMA-debuut maar stapte sindsdien altijd als winnaar uit de kooi. Shipman is bezig aan een zegereeks van dertien partijen.De Engelsman wist al zijn partijen voortijdig te beëindigen. Acht via KO/TKO en vijf via submission. Shipman heeft een MMA-record van 13-1, Bellator 4-0.



Nederland
Ons klein landje zal goed vertegenwoordigt worden in London. In het Main Event zal Bellator Middleweightkampioen Gegard Mousasi zijn titel verdedigen tegen Rafael Lovato Jr. Bellator Kickboxing Woman's Flyweightkampioene Denise Kielholtz zal ook in actie komen. Er is echter nog niets bekend over een potentiële tegenstandster.

Bellator London
Het evenement zal plaatsvinden in The SSE Arena in Wembley. Hier zullen de deuren geopend worden op 22 juni. Bellator pakt groots uit en heeft ook Paul Daley, James Gallagher en Geordie Shore reality-ster Aaron Chalmers geboekt. De voorlopige line-up ziet er als volgt uit:

Bellator 223
Gegard Mousasi vs. Rafael Lovato Jr. | Bellator Middleweight titelgevecht
Paul Daley vs. Erick Silva
James Gallagher vs. Jeremiah Labiano
Mike Shipman vs. Costello van Steenis
Denise Kielholtz vs. Nog niet bekend
Aaron Chalmers vs. Nog niet bekend
George Tokkos vs. John Redmond
Nathan Greyson vs. Frans Mlambo
Chris Bungard vs. Charlie Leary
Galore Bofando vs, Richard Kiely



REACTIES