next event
search
José Aldo: 'Zolang ik in de UFC ben zal ik altijd jagen op de titel'Bron foto: Bloody Elbow

José Aldo: 'Zolang ik in de UFC ben zal ik altijd jagen op de titel'

May 11, 2019 José Aldo zal Alexander Volkanovski treffen op #UFC237. Aldo hoopt de UFC te verlaten als kampioen. Gaan we Aldo nog zien als UFC-kampioen.
Voormalig WEC - en UFC Featherweightkampioen José Aldo heeft zijn oude vorm weer teruggevonden. Junior won zijn laatste twee partijen overtuigend tegen Jeremy Stephens en Renato Moicano. Aldo wil de UFC verlaten als de Featherweightkampioen.

UFC-titel
In gesprek met het Braziliaanse Combate laat Aldo weten dat hij altijd voor de belt zal vechten zolang hij voor de UFC vecht. Junior laat daarnaast weten dat hij niet te lang door wil gaan.

''Ik moet eerst winnen zaterdag, ik moet mijn tegenstander respecteren,'' aldus Aldo. ''Ik heb meerdere scenario's in mijn hoofd. Zolang ik in de UFC ben zal ik altijd jagen op de titel. Zo was het ook bij WEC, en voor de UFC is het niet anders.''

''Ik kijk graag naar kampioenen als rolmodellen. Ik zag Georges St-Pierre stoppen toen hij op zijn top zat. Het is altijd mijn droom geweest om kampioen te worden en dan te stoppen. Alles kan veranderen. Eerst moet ik me focussen op mijn eerste taak, winnen en daarna kijken of ik zal vechten voor de titel of een super fight. Eén ding is zeker, ik zie mezelf niet meer jaren vechten, zoals andere vechters. Ik ben mezelf aan het voorbereiden om niet dat pad te bewandelen.''

Zwakke punt
Aldo geeft aan dat Volkanovski's sterke punt ook gelijk zijn zwakke punt kan zijn.

''Mijn kamp is min of meer hetzelfde geweest. Ik kijk waar ik me kan ontwikkelen. Ik zal waarschijnlijk sneller en explosiever zijn dan in mijn andere partijen. Dit gevecht is drie rondes, dus je kunt meer intensiteit erin stoppen want het eindigt eerder. Hij (Volkanovski red.) komt altijd op je af, hij zoekt naar een gevecht, hij gooit altijd zijn rechter bovenhandse stoot, dat is een van zijn sterke punten maar het kan ook één van zijn zwakke punten zijn. Ik geloof in mijn gameplan en het zal werken.''

UFC 237 Namajunas vs. Andrade, 11 mei 2019, Jeunesse Arena, Rio de Janeiro, Brazilië

Main Card
Rose Namajunas vs. Jessica Andrade | UFC Women's Strawweight titelgevecht
Jared Cannonier vs. Anderson Silva
José Aldo vs. Alexander Volkanovski
Thiago Alves vs. Laureano Staropoli
Francisco Trinaldo vs. Carlos Diego Ferreire

Preliminary Card
Antônio Rogério Nogueira vs. Ryan Spann
Thiago Moises vs. Kurt Holobaugh
Irene Aldana vs. Bethe Correira
B.J, Penn vs. Clay Guida

Early Preliminary Card
Luana Carolina vs. Priscila Cachoeira
Warlley Alves vs. Sérgio Moraes
Talita Bernardo vs. Melissa GattoREACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk