next event
search
MIXFIGHT ON TOUR: SEMINAR GAGO DRAGO bij FIT-KICKBOXING HENGELOBron foto:

MIXFIGHT ON TOUR: SEMINAR GAGO DRAGO bij FIT-KICKBOXING HENGELO

May 21, 2019 MIXFIGHT ON TOUR: SEMINAR GAGO DRAGO bij FIT-KICKBOXING HENGELO

MIXFIGHT ON TOUR

Mixfight.com is weer gestart met het bekende Mixfight on Tour. En de komende tijd zullen we dan ook regelmatig in het land opduiken om mee te trainen op een sportschool om daar een verslag van te maken, foto’s en evt ook een kleine videoreportage.

Mixfight on tour heeft een nieuw team samengesteld en wordt gesponsord door Booster fight gear die trainingsspullen beschikbaar heeft gesteld zo dat de mixfight reporters met zo goed mogelijk en veilig kunnen meetrainen met nieuw materiaal van de hoogste kwaliteit.

In deze aflevering bezocht fotograaf Rick Janssen samen met Stijn Jansen de sportschool van Mutlu Karabulut genaamd FIT-KICKBOXING in Hengelo voor een seminar van Gago Drago.


Mutlu Karabulut heeft een uitgebreide carrière in de kickboksring achter de rug. Hij schopte het tot internationaal A-klasse vechter en nu, na zijn carrière in de ring, runt hij sinds een jaar of 3 in Hengelo de sportschool FIT-KICKBOXING. Hier verzorgt hij groepslessen, personal trainingen en small group trainingen in het kickboksen.


Mutlu Karabulut omschrijft zijn lessen op zijn site: www.fit-kickboxing.nl al volgt:

De lessen Fit- Kickboxing zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor jong en oud. Iedereen krijgt bij Fit-Kickboxing een intensieve begeleiding, zowel de beginner als de gevorderde sporter. Tijdens de trainingen voor de recreanten wordt er vooral aandacht besteed aan de technische vaardigheden en het verbeteren van uithoudingsvermogen en explosiviteit. De trainingen bij Fit-Kickboxing worden op een hoog tempo uitgevoerd waardoor er een uur lang intensief gesport wordt. De oefeningen worden op verschillende manieren uitgevoerd zoals op trapkussens, oefeningen met elkaar en wordt er ook gespard (vrijwillig).

Het Kickboxing is ontzettend populair omdat je je hele lichaam traint en is het conditioneel uitdagend. Naast het beoefenen van deze sport, zijn de kickbokslessen ook een sociale bezigheid en vinden wij het hebben van plezier tijdens de lessen belangrijk. De trainingen bij Fit-Kikboksing worden op een veilige en verantwoorde wijze gegeven in een sportieve en respectvolle sfeer. Kickboksen is voor Iedereen. Zin in een proefles, dan bent u van harte welkom om een keer te komen kickboksen bij Fit-Kickboxing. Osu!


Naast het bovenstaande zorgt Mutlu ook voor allerlei extra’s op zijn sportschool. Zo was onlangs Gago Drago te gast bij Mutlu voor het verzorgen van een seminar. Mixfight was te gast om hier namens Mixfight on Tour aan mee te doen. Fotograaf Rick Janssen legde alles vast op de gevoelige plaat en Stijn Jansen trainde namens Mixfight on tour mee.


GAGO DRAGO

Drago is natuurlijk een grote bekende uit de vechtsportwereld. Al is het alleen maar om zijn opkomst die gezien kan worden als de mooiste opkomst van alle vechters. Hij stond meer dan 100 partijen in de ring en heeft overwinningen op zijn naam staan op grote namen als Marco Pique, Ali Gunyar, Stephan Veselic, Alber kraus, Pajonsuk, Sato, Ole Laursen, Murat Direckci, Mohammed Khamal etc etc


Uitgebreid fotoverslag in ons forum:

http://www.mixfight.nl/forum/showthread.php?138729-MiIXFIGHT-ON-TOUR-seminar-GAGO-DRAGO-bij-Fit-Kickbong-HengeloREACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk