next event
search
MIXFIGHT ON TOUR: SEMINAR GAGO DRAGO bij FIT-KICKBOXING HENGELOBron foto:

MIXFIGHT ON TOUR: SEMINAR GAGO DRAGO bij FIT-KICKBOXING HENGELO

May 21, 2019 MIXFIGHT ON TOUR: SEMINAR GAGO DRAGO bij FIT-KICKBOXING HENGELO

MIXFIGHT ON TOUR

Mixfight.com is weer gestart met het bekende Mixfight on Tour. En de komende tijd zullen we dan ook regelmatig in het land opduiken om mee te trainen op een sportschool om daar een verslag van te maken, foto’s en evt ook een kleine videoreportage.

Mixfight on tour heeft een nieuw team samengesteld en wordt gesponsord door Booster fight gear die trainingsspullen beschikbaar heeft gesteld zo dat de mixfight reporters met zo goed mogelijk en veilig kunnen meetrainen met nieuw materiaal van de hoogste kwaliteit.

In deze aflevering bezocht fotograaf Rick Janssen samen met Stijn Jansen de sportschool van Mutlu Karabulut genaamd FIT-KICKBOXING in Hengelo voor een seminar van Gago Drago.


Mutlu Karabulut heeft een uitgebreide carrière in de kickboksring achter de rug. Hij schopte het tot internationaal A-klasse vechter en nu, na zijn carrière in de ring, runt hij sinds een jaar of 3 in Hengelo de sportschool FIT-KICKBOXING. Hier verzorgt hij groepslessen, personal trainingen en small group trainingen in het kickboksen.


Mutlu Karabulut omschrijft zijn lessen op zijn site: www.fit-kickboxing.nl al volgt:

De lessen Fit- Kickboxing zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor jong en oud. Iedereen krijgt bij Fit-Kickboxing een intensieve begeleiding, zowel de beginner als de gevorderde sporter. Tijdens de trainingen voor de recreanten wordt er vooral aandacht besteed aan de technische vaardigheden en het verbeteren van uithoudingsvermogen en explosiviteit. De trainingen bij Fit-Kickboxing worden op een hoog tempo uitgevoerd waardoor er een uur lang intensief gesport wordt. De oefeningen worden op verschillende manieren uitgevoerd zoals op trapkussens, oefeningen met elkaar en wordt er ook gespard (vrijwillig).

Het Kickboxing is ontzettend populair omdat je je hele lichaam traint en is het conditioneel uitdagend. Naast het beoefenen van deze sport, zijn de kickbokslessen ook een sociale bezigheid en vinden wij het hebben van plezier tijdens de lessen belangrijk. De trainingen bij Fit-Kikboksing worden op een veilige en verantwoorde wijze gegeven in een sportieve en respectvolle sfeer. Kickboksen is voor Iedereen. Zin in een proefles, dan bent u van harte welkom om een keer te komen kickboksen bij Fit-Kickboxing. Osu!


Naast het bovenstaande zorgt Mutlu ook voor allerlei extra’s op zijn sportschool. Zo was onlangs Gago Drago te gast bij Mutlu voor het verzorgen van een seminar. Mixfight was te gast om hier namens Mixfight on Tour aan mee te doen. Fotograaf Rick Janssen legde alles vast op de gevoelige plaat en Stijn Jansen trainde namens Mixfight on tour mee.


GAGO DRAGO

Drago is natuurlijk een grote bekende uit de vechtsportwereld. Al is het alleen maar om zijn opkomst die gezien kan worden als de mooiste opkomst van alle vechters. Hij stond meer dan 100 partijen in de ring en heeft overwinningen op zijn naam staan op grote namen als Marco Pique, Ali Gunyar, Stephan Veselic, Alber kraus, Pajonsuk, Sato, Ole Laursen, Murat Direckci, Mohammed Khamal etc etc


Uitgebreid fotoverslag in ons forum:

http://www.mixfight.nl/forum/showthread.php?138729-MiIXFIGHT-ON-TOUR-seminar-GAGO-DRAGO-bij-Fit-Kickbong-HengeloREACTIES