next event
search
Paulo Costa: 'Yoel Romero moet begrijpen dat dit persoonlijk is'Bron foto: UFC

Paulo Costa: 'Yoel Romero moet begrijpen dat dit persoonlijk is'

May 8, 2019 Paulo Costa en Yoel Romero zullen elkaar eindelijk treffen. De twee Middleweights ontmoeten elkaar op #UFC241. Wie pakt de winst?
Tot driemaal toe ging een confrontatie tussen Paulo Costa en Yoel Romero niet door. Borrachinha zou de Soldier of God in eerste instantie treffen in november van het vorige jaar, januari en vorige maand in Fort Lauderdale. Costa laat weten dat deze partij persoonlijk is voor hem.

Persoonlijk
ESPN-journalist Ariel Helwani geeft via social media een eerste statement vanuit Costa. Borrachinha geeft aan dat deze partij persoonlijk is voor hem.

''Yoel Romero moet begrijpen dat dit persoonlijk is,'' aldus Costa. ''Hij is een leugenaar. Hij is een soldaat van God? Hoe kan hij zichzelf een soldaat van God noemen als hij roddels verspreidt. Hij is een soldaat van de duivel voor het verspreiden van roddels. Daarvoor zal hij gaan betalen. Nu is het moment voor hem om ervoor te betalen.''

Infuus
Costa kreeg onlangs, met terugwerkende kracht, een schorsing opgelegd van 6 maanden. Doordat de zaak lopend was kon hij niet in actie komen in Fort Lauderdale, vorige maand. Romero reageert via Twitter op Costa met de beelden van hem ten tijde van het infuus.



UFC 241
De partij zal zich afspelen in de Honda Center in Anaheim, op 17 augustus. In het Main Event zal UFC Heavyweightkampioen Daniel Cormier zijn titel verdedigen in een rematch tegen voormalig UFC Heavyweightkampioen Stipe Miocic.




REACTIES