next event
search
25 jaar Bron foto: Esther Lin

25 jaar "No Mercy"

Jun 20, 2019 Legende Melvin Manhoef zal zaterdag voor 100ste keer de kooi/ring betreden!

Als je vechtsport liefhebber bent, ken je Melvin Manhoef. De legende gaat al een jaar of 25 mee in de kickboks en mma wereld. Hij staat aanstaande zaterdag in de Bellator kooi tegenover Kent Kauppinen, die zelf twee was toen Manhoef zijn eerste partij draaide. Na zaterdag avond zal hij nog eenmaal de kooi in stappen en daarna zijn handschoenen ophangen. Die laatste partij, wil hij vechten in Amsterdam en zoals hij zelf al aangeeft is daar al over gesproken met Bellator president Scott Coker.

Melvin "No Mercy" Manhoef heeft zijn strepen meer dan verdiend in zowel de ring als de kooi. Als je zijn kickboks en mma partijen bijelkaar opteld vecht hij dit weekend zijn 100ste partij. Dat allemaal in een tijdsbestek van 25 jaar, in 11 landen en op ieder continent van de aardbol. Hij staat bekend om zijn druk, agressieve stijl en enorme KO power. De Surinaamse Nederlander is voor niemand bang en heeft tegenover atleten gestaan van welterweight tot aan heavyweight, en als je zelf ongeveer 1 meter 73 bent is dat een behoorlijke prestatie. Als "No Mercy" de kooi/ring betreed kan je altijd vuurwerk verwachten. 

Wil je zaterdag live kijken naar "No Mercy" moet je Spike TV opzetten! Er staan overigens nog 3 Nederlanders op de kaart namelijk, Denise Kielholtz, Costello van Steenis en middleweight kampioen Gegard Mousasi! 





REACTIES