next event
search
Bad Blood, Good Business: The Story of Rivalries Fueling the Biggest FightsBron foto: UFC

Bad Blood, Good Business: The Story of Rivalries Fueling the Biggest Fights

Jun 19, 2019 Voor het 25-jarig jubileum maakt de UFC een 25-delige documentaire om de evolutie van de organisatie in beeld te brengen. Welke rivaliteit vind/vond jij het mooist?
25 jaar UFC in het kort via een 25-delige documentaire serie om het zilveren mijlpaal van de organisatie te vieren. Deze compilatie van korte films vertegenwoordigen 25 boeiende UFC verhalen, één voor elk jaar dat de UFC bestaat en elke film vertegenwoordigt een onafhankelijk verhaal. In het geheel vormen deze films een mozaïek van de geweldige evolutie van de organisatie en de fascinerende karakters die daarin voorkomen. (UFC persbericht)

Bad Blood, Good Business: The Story of Rivalries Fueling the Biggest Fights
De meest vermakelijke gevechten vloeien voort uit een brandende rivaliteit tussen de vechters. Een rivaliteit zoals tussen Ken Shamrock - Royce Gracie, Tito Ortiz - Chuck Liddell, Rashad Evans - Quinton Jackson, Anderson Silva - Chael Sonnen, Jon Jones - Daniel Cormier, Ronda Rousey - Miesha Tate, Conor McGregor - Nate Diaz, TJ Dillashaw - Cody Garbrandt en Khabib Nurmagomedov - Conor McGregor. In deze editie blikt de UFC terug op rivaliteiten en waarom het goed is voor de sport.



REACTIES