next event
search
Diego Sanchez vertrekt bij Jackson-WinkBron foto:

Diego Sanchez vertrekt bij Jackson-Wink

Jun 26, 2019 Diego Sanchez vertrekt na jaren bij Jackson-Wink in aanloop naar zijn partij tegen Michael Chiesa tijdens UFC 239.

Diego "The Nightmare" Sanchez gaat al een hele tijd mee in de Mixed Martial Arts wereld. Zo zat hij bij het allereerste seizoen van The Ultimate Fighter in 2005 waar hij ook nog eens won en vocht hij zijn eerste partij in 2002. In die tijd heeft hij een record behaald van 29-11 en staat hij bekend om zijn agressieve en vooruit komende stijl.

"The Nightmare" heeft jaren lang bij het befaamde Jackson-Wink getraind maar stapt nu na al die jaren over naar een andere camp. De reden, hij kreeg niet genoeg aandacht en zijn gevoel vertelde hem dat dit de enige keuze was.

"Ik heb een cruciale beslissing genomen", vertelde Sanchez maandag aan MMAjunkie op de UFC 239-mediadag in Los Angeles. "Dit is een Diego Sanchez-moment. Ik heb een cruciale beslissing genomen. Het is drie weken voor het gevecht. Nooit meer JW - Jackson-Wink, een van de beste teams ter wereld. Nee. Ik ga met één trainer door. Ik ga met één trainer mee ".

"Mensen zeggen, 'Wow, wat is er verdomme, Diego? Wat denk je? "Nou, ik ben niet alleen aan het denken, ik voel ook. Dat is een groot deel van wie Diego Sanchez is: ik denk niet te veel. Ik denk niet dat het goed is om te veel na te denken. Ik denk dat je moet voelen. Je moet dit voelen - je gevoel. Je moet dit deel hier voelen dat in je zit ".

"Alles wat ik weet is dat ik niet groeide," zei hij. "Ik groeide niet als een mixed martial artist. Ze waren eigenlijk gewoon bezig met de bewegingen met Diego Sanchez. '

"Uiteraard weet iedereen wat voor grappling credentials ik heb, dus ging ik naar wat lessen. Ik deed mijn rondes met de jonge generatie en doe ik mijn ding in de sportschool.

"Maar in aanloop naar het gevecht, krijg je een paar mitt-sessies met Winkeljohn, waar ik nooit echt iets aan het leren was, gewoon een beetje afstellen wat ik al had," voegde hij eraan toe. "Met Greg Jackson was het misschien een of twee solo sessies per camp, ​​maar nooit echt ware liefde - het soort liefde dat een trainer zou moeten hebben voor zijn atleet."

Dus besluit "The Nightmare" zijn camp ergens ander te voltooien. Hij staat over drie weken tegenover Michael Chiesa tijdens UFC 239



REACTIES