next event
search
UFC 238 Embedded: Vlog Series - Episode 1Bron foto: Youtube

UFC 238 Embedded: Vlog Series - Episode 1

Jun 4, 2019 Check hier het eerste deel van UFC 238 embedded met onder andere Valentina Shevchenko, Jessica Eye, Marlon Moraes en Henry Cejudo.

De eerste aflevering van UFC 238 Embedded. Flyweight kampioen Henry Cejudo gaat door vijf harde rondes om zich voor te bereiden op zijn bantamweight titelgevecht. Titel mededinger Marlon Moraes traint naast voormalig UFC-kampioenen Frankie Edgar en Eddie Alvarez. Flyweight kampioen Valentina Shevchenko, werkt in de vijfde stad van haar training voor UFC 238, terwijl tegenstander Jessica Eye haar allereerste kamp in Las Vegas voltooit. Cejudo herstelt in een cryotherapie-tank en een hypobarische conditionerings-pod en Moraes thuis tijd doorbrengt met zijn zoon.REACTIES