next event
search
(Video) Bare Knuckle FC 6: The Road to Malignaggi vs. LobovBron foto: Bare Knuckle Fighting Championship

(Video) Bare Knuckle FC 6: The Road to Malignaggi vs. Lobov

Jun 17, 2019 Aankomend weekend kunnen Paul Malignaggi en Artem Lobov eindelijk hun ruzie ouderwets uitvechten met de blote vuist. Bekijk hier The Road to #BKFC6 #TheLineIsDrawn
Boksen met de blote vuist groeit de laatste tijd als kool. Meerdere organisaties schieten uit de grond en Bare Knuckle FC kan gezien worden als de vaandeldrager van de Bare Knuckle beweging. Niet te verwarren met de World Bare Knuckle Fighting Federation die overspoelt wordt met kritiek wegens het niet betalen van atleten.

Bad Blood
Het is niet onbekend dat Paul Malignaggi en Artem Lobov niet bepaald bevriend zijn met elkaar. De haat komt voort uit een trainingskamp van voormalig UFC Feather - en Lightweightkampioen Conor McGregor ter voorbereiding van zijn bokspartij met Floyd Mayweather. Malignaggi beschuldigde het kamp McGregor voor het posten van eenzijdige sparfilmpjes waarin de oud World Boxing Association (WBA red.)  Welterweight bokskampioen in een slecht daglicht werd gezet. Sindsdien heeft Malignaggi meerdere uitspatting gehad jegens McGregor en hoopt hij nu via sparringspartner Lobov de Ier ook tot een gevecht te verleiden.

Spugen
De confrontaties tussen de beide heren eindigen iedere keer in een hoop commotie. Tijdens de laatste persconferentie koos Malignaggi ervoor om te spugen op Artem Lobov. Hierna gooide hij extra olie op het vuur door te zeggen dat hij ook op de moeder van Lobov zou spugen als ze er stond.

''Ik heb er geen spijt van want de lijn is al een tijd geleden overschreden, '' aldus Malignaggi in gesprek met The Mac Life. ''Je moet het spugen niet uit zijn context halen. De lijn is twee jaar geleden al overschreden. Zodra je de lijn overschrijdt, kun je niet een nieuwe lijn instellen. Ik heb er niet alleen geen spijt van, als zijn moeder op de pers conferentie was, dan had ik ook op haar gespuugd. Er is geen reden om spijt te hebben. Ik schaam me dat ik niet meer heb gedaan. Zodra je de lijn hebt overschrijdt bij mij, dan is er geen stoppen meer aan.''

Bare Knuckle FC 6: Malignaggi vs. Lobov, 22 juni 2019, Florida, Amerika

Fight Card
Paul Malignaggi vs. Artem Lobov
Chris Leben vs. Dakota Cochrane
Reggie Barnett vs. Johnny Bedford
Joey Beltran vs. Jamie Campbell
Abdiel Velasquez vs. Travis Thompson
Tom Shoaff vs. Julian Lane
Joe Riggs vs. Walber Barros
Daniel Santos vs. Randall BaileyREACTIES