next event
search
Benson Henderson vs. Myles Jury Main Event Bellator 227Bron foto:

Benson Henderson vs. Myles Jury Main Event Bellator 227

Jul 23, 2019 Benson Henderson en Myles Jury zullen het Main Event verzorgen in Dublin, Ierland. #Bellator227 #BellatorDublin
Bellator MMA heeft een Main Event te pakken voor het evenement in Dublin, Ierland. Ierland's eigen James Gallagher zal het Main Event verzorgen van Bellator Dublin, als onderdeel van Bellator European Series, en gister kwam naar buiten dat debutant Myles Jury het evenement afsluit van Bellator 227, met Benson Henderson.

The Ariel Helwani MMA Show
Recent kwam het nieuws al naar buiten dat Myles Jury overstapt van de UFC naar Bellator MMA. Tijdens de laatste editie van The Ariel Helwani MMA Show laat Jury weten (vanaf 1:06:14 red.) dat hij het Main Event zal verzorgen met voormalig UFC Lightweightkampioen Benson Henderson.

Bellator Dublin
James Gallagher zal de Bellator European Series afsluiten met Cal Ellenor en in het Co-Main Event zal Michael Page terugkeren naar de kooi voor een confrontatie met Richard Kiely. Het evenement zal plaatsvinden op 27 september en zal haar deuren openen in de 3Arena.
REACTIES