next event
search
Chris Weidman maakt zijn Light-heavyweight debuut tegenover Dominick ReyesBron foto:

Chris Weidman maakt zijn Light-heavyweight debuut tegenover Dominick Reyes

Jul 24, 2019 Chris Weidman keert na 8 maanden terug naar de octagon. Hij zal zijn light-heavyweight debuut gaan maken tegenover ongeslagen Dominick Reyes.

Chris Äll American" Weidman (14-4) zal naar 205 lbs gaan voor zijn volgende gevecht. Hij neemt het op tegen ongeslagen prospect Dominick Reyes in het main event van UFC Boston op 18 oktober. Weidman besloot om een divisie hoger te gaan nadat hij 1-4 ging in zijn laatste 5 partijen. Daarvoor had Weidman een winstreak van 13 partijen op zijn naam gezet, met overwinningen over Anderson Silva (2x), Vitor Belfort, Kelvin Gastelum, Lyoto Machida en Demian Maia.

Ongeslagen Dominick "The Devastator" Reyes heeft 11 winstpartijen op zijn naam gezet en zal nu Chris Weidman ontmoeten in het main event van UFC Boston. "The Devastator" staat momenteel op nummer 4 in de light-heavyweight rankings en kan met een winst over Weidman waarschijnlijk een title-shot verdienen. In zijn laatste twee uitingen wist hij Volkan Oezdemir en Ovince St-Preux verslagen.REACTIES