next event
search
Georges St-Pierre: 'Misschien wil de UFC niet dat ik hem versla'Bron foto:

Georges St-Pierre: 'Misschien wil de UFC niet dat ik hem versla'

Jul 25, 2019 Georges St-Pierre heeft wel oren naar een legacy gevecht tegen UFC Lightweightkampioen Khabib Nurmagomedov.
Oud UFC Welter - en Middleweightkampioen Georges St-Pierre heeft wel oren naar een legacy fight. De Canadees ging voor de tweede keer met pensioen nadat de UFC aangaf geen interesse te hebben in de matchup. De organisatie wil voorkomen dat St-Pierre een titel wint en om die vervolgens weer gelijk in te leveren.

Legacy Fight
Paar dagen geleden was GSP te gast bij Montreal Alouettes wedstrijd (Canadian Football red.) waar hij geïnterviewd werd door TSN Radio. St-Pierre geeft aan dat hij interesse heeft in een mogelijke partij en hoe hij zal winnen.

''Als ik een legacy fight wil, dan is Khabib de te kloppen man momenteel,'' aldus St-Pierre. ''Ik vind dat hij nu de beste vechter ter wereld is. Ongeslagen en heeft nog geen zwaktes vertoond. Niemand is dichtbij geweest om de puzzel te ontrafelen, dus daarom wekt het mijn interesse.''

''Ik denk dat ik op verschillende vlaktes beter ben dan hem,'' vervolgde GSP. ''Ook al is hij beter in sommige dingen dan mij, ik ben sneller, beter in het controleren van de afstand en ik ben sneller met een takedown vanuit een staande positie. Hij is beter dicht bij de kooi en ik ben beter in het open vlak. Als ik het gevecht in het open vlak houdt, dan win ik.''

Investering
GSP geeft gekscherend aan dat de UFC waarschijnlijk niet wil dat hij Nurmagomedov verslaat omdat hij anders hun investering verpest.

''Misschien willen ze niet dat ik hem versla want als ik gelijk wegga dan verpest ik hun hele investering.''REACTIES