next event
search
Joe Rogan Experience MMA Show #71 - Rico VerhoevenBron foto: Joe Rogan Experience

Joe Rogan Experience MMA Show #71 - Rico Verhoeven

Jul 25, 2019 Glory zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven is te gast bij de immens populaire Joe Rogan podcast. #JREMMAShow #RicovsBadr #Glory #UnfinishedBusiness #GloryCollision2
Joe Rogan is naast zijn commentator werkzaamheden eigenaar van één van de meest populaire podcast ter wereld. Mensen over de hele wereld met verschillende interesses komen langs van Elon Musk, Neil deGrasse Tyson, David Goggins tot Georges St. Pierre, Tyson Fury en Bas Rutten.

Joe Rogan Expierence MMA Show
In 2017 besloot Rogan een aparte MMA Show te lanceren zodat hij met specifieke gasten uit de vechtsportwereld uitsluitend kan praten over de vechtsport. Verhoeven komt langs om onder andere zijn rematch met Badr Hari te promoten.

Rico vs. Badr ll
De lang verwachtte rematch zal plaatsvinden op 21 december 2019 in de GelreDome, in Arnhem. De kaartverkoop is vandaag gestart voor degene die zich vooraf hebben ingeschreven. Morgen zal de open verkoop van start gaan voor de rest van het publiek.
REACTIES