next event
search
Titeluitdaagster Weili Zhang had moeite met vinden van tegenstandersBron foto:

Titeluitdaagster Weili Zhang had moeite met vinden van tegenstanders

Jul 19, 2019 Deze 3 vechtsters wezen een partij met UFC Women's Strawwweight titeluitdaagster Weili Zhang af. #UFCShenzhen #UFCChina #AndStill #AndNew
Weili Zhang kan geschiedenis schrijven door de eerste Chinese UFC-kampioen te worden. In Shenzhen, China zal Magnum UFC Women's Strawweightkampioene Jessica Andrade uitdagen. Zhang staat nu 11 maanden onder contract bij de UFC, maar had nu al moeite met het vinden van tegenstanders.

Afgewezen
Zhang zette een grote stap door Tecia Torres te verslaan op UFC 235. Magnum kon niet wachten op haar volgende gevecht kijkend naar de mogelijkheden. Echter, kreeg Zhang, die bezig is aan een zegereeks van 19 partijen, tot drie keer toe een 'Nee', te horen. In gesprek met MMA Junkie laat ze weten wie dit waren.

''Toen mijn partij op UFC 235 erop zat voelde ik me fysiek heel goed,'' aldus Zhang. ''Snel kreeg ik het groene licht om weer te vechten. Na mijn gevecht op UFC 235 stond ik 7e in de UFC-rankings. Voor mij in de rankings waren er maar twee vechtsters die destijds geen partij op de planning hadden staan, #5 (Claudia red.) Gadelha en #2 Joanna (Jedrzejczyk red.) Daar was ik heel enthousiast over maar beide wezen een partij met mij af.''

''Na de twee afwijzingen was ik mentaal nog steeds in orde en voorzag ik geen problemen,'' vervolgde Zhang. ''Later was er een nieuwe 7e gerankte vechtster (huidige #7 is Michelle Waterson red.) die een partij met mij weigerde. Dus drie mensen wezen mij af waardoor ik mij verloren voelde. Ik voelde dat ik mijn doel in trainen en voorbereiden had verloren. Deze situatie had ik ook al eens meegemaakt voor mijn UFC-tijd.''

Verrassing 
Zhang kreeg te horen dat ze zich moest focussen op de winnares tussen Alexa Grasso vs. Karolina Kowalkiewicz totdat ze goed nieuws te horen kreeg.

''Nadat de drie tegenstanders mij afwezen zei mijn manager, Mr. Brian, dat ik tegen de winnares van Grasso vs. Karolina moest vechten. Op dat moment zat ik heel slecht in mijn vel en kreeg ik een week rust van mijn coaches. Ik wachtte op hun partij en toen die voorbij was ben ik gelijk weer gaan trainen om mij voor te bereiden. Na drie dagen voorbereiden voor het gevecht (vs. Grasso red.) kreeg ik het verrassende nieuws. Al mijn teamgenoten waren verrast. We vinden dat het misschien wel iets te snel is maar na alle ups en downs die mij hier hebben gebracht voel ik me extatisch''
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk