next event
search
Twee top prospects maken hun pro debuut tijdens de volgende editie van Strength and HonourBron foto:

Twee top prospects maken hun pro debuut tijdens de volgende editie van Strength and Honour

Jul 31, 2019 Twee top prospects maken hun pro debuut tijdens Strength and Honour!

Als we het over Nederlandse top amateurs hebben dan komen de namen Senol Yazici en Jelle Zeegers snel naar boven. Beide mannen hebben een spectaculaire amateur carrière gehad en zijn nu klaar om hun krachten te meten in het professionele circuit. Zij zullen hun pro opwachting maken in Dessel, België tijdens de volgende editie van Strength and Honour.

Jelle "Barbarious" Zeegers heeft een record opgebouwd van 5-1 en maakt nu de overstap naar het professionele circuit. Zegers staat bekend om zijn explosiviteit, agressiviteit en zijn kracht dat is ook wel te zien in zijn laatste partijen waar hij maar liefst 4 KO/TKO's op zijn naam heeft staan en 1 submission. "Barbarious" traint in Breda bij Combat Brothers onder leiding van Reinier de Ridder en Harun Ozcan, ook traint hij samen met Gino Kroes. In zijn volgende partij ontmoet hij Senol Yazici die eveneens zijn pro debuut gaat maken.

Senol Yazici heeft in zijn amateur carrière een record van 7-3 opgebouwd en heeft dus genoeg ervaring opgedaan om de overstap te maken naar pro. Yazici staat bekend om zijn gecontroleerde manier van aanpakken, vechtersmentaliteit en is een all-round atleet. In zijn zeven overwinningen heeft hij 2 KO/TKO's, 2 submissions en 3 decisions gevochten. Hij traint vanuit Tastsujin Goor en heeft echt een mentaliteit van iedereen, overal, op elk moment. 5 oktober zal hij dus zijn pro debuut gaan maken tegenover Jelle Zeegers in de volgende editie van Strength and Honour.

REACTIES