next event
search
'Alistair Overeem vs. Walt Harris Main Event op UFC Washington'Bron foto: Mixfight European Fight Network

'Alistair Overeem vs. Walt Harris Main Event op UFC Washington'

Aug 14, 2019 Double Dutch voor #UFCWashington. Volgens de laatste geruchten zal Alistair Overeem daar Walt Harris ontmoeten in de Octagon. Who you got?
Eerder werd al aangekondigd dat Stefan Struve zijn opwachting zal maken op UFC Washington en daar wordt nu Alistair Overeem aan toegevoegd. Volgens de laatste geruchten zal hij hier Walt Harris treffen.

UFC on ESPN 7
Het evenement staat gepland voor 7 december 2019 en zal haar deuren openen in de Capitel One Arena. Eerder werden al twee vrouwen partijen aangekondigd voor UFC on ESPN 7. Claudia Gadelha vs. Cynthia Calvillo en Aspen Ladd vs. Yana Kunitskaya. Gister werd daar Stefan Struve vs. Ben Rothwell aan toegevoegd. ESPN-journalist Brett Okamoto bracht het nieuws via sociale media.''Breaking: Een grote Heavyweight Main Event komt naar Washington DC op 7 december, via bronnen. Walt Harris vs. Alistair Overeem zijn verbaal akkoord,'' aldus Okamoto.

#7 Overeem vs. #11 Harris
The Reem is momenteel bezig aan een zegereeks van twee partijen. De Russen Sergei Pavlovich en Aleksei Oleinik wisten beide niet de eerste ronde te overleven. Zowel tegen Sergei als tegen Oleinik won Overeem via een technische knockout. 

The Big Ticket heeft zijn laatste vier partijen niet meer verloren. Echter werd er één omgezet naar een no-contest wegens een positieve test op ligandrol. Harris wist zes overwinningen te boeken in de UFC en allemaal via TKO/KO.REACTIES