next event
search
Amanda Nunes vs. Germaine de Randamie op UFC 245Bron foto:

Amanda Nunes vs. Germaine de Randamie op UFC 245

Aug 18, 2019 UFC Women's Bantam - en Featherweightkampioene Amanda Nunes zal haar Bantamweighttitel verdedigen tegen Germaine de Randamie. #UFC245
Nu Cris Cyborg niet meer onder contract staat kan UFC Women's Bantam - en Featherweightkampioene Amanda Nunes zich focussen op de rest van haar divisies. In de T-Mobile Arena zal ze haar 135-titel verdedigen tegen voormalig UFC Women's Feahterweightkampioene Germaine de Randamie.

UFC 245
Het evenement staat gepland voor 14 december en zal plaatsvinden in Las Vegas, Amerika. Zoals eerder vernoemd zal de UFC haar deuren openen in de T-Mobile Arena. Het nieuws werd gebracht door ESPN-journalist Brett Okamoto.
''Breaking: Amanda Nunes zal haar bantamweighttitel verdedigen tegen Germaine de Randamie op UFC 245, 14 december in Las Vegas, volgens meerdere bronnen,'' aldus Okamoto. ''De dubbel kampioen zoekt naar haar 5e titelverdediging op 135.''

Aankondigingen
Het was een goede week voor Nederlands MMA. Eerder deze week werd bekendgemaakt dat Alistair Overeem vs. Walt Harris, op 7 december, het Main Event zullen zijn op UFC Washington. Naast The Reem zal Stefan Struve acte de presence geven in de Capital One Arena. De Skyscraper stelt zijn pensioen uit en zal hier Ben Rothwell treffen. Tot slot zal Siyar Bahadurzada een short notice partij aannemen voor UFC Kopenhagen dat gepland staat voor 28 september. Hij zal hier Ismail Naurdiev treffen.REACTIES