next event
search
Jordy Bakkes treft 12-voudig bokskampioen Michal Zatorsky in Bratislava.Bron foto:

Jordy Bakkes treft 12-voudig bokskampioen Michal Zatorsky in Bratislava.

Aug 17, 2019 Jordy Bakkes reist in september ook af naar Bratislava, Slowakije en zal het daar gaan opnemen tegen Michal Zatorsky.

Jordy Bakkes zal op 14 september ook afreizen naar Bratislava om deel te nemen aan de 14e editie van Oktagon in Bratislava, Slowakije. Bakkes zal het gaan opnemen tegen 12-voudig bokskampioen Michal Zatorsky.


Jordy Bakkes 3-1:

De uit Combat Sport Academy trainende Jordy Bakkes heeft voor het laatst in juni gevochten, een partij die hij winnend af wist te sluiten tijdens Grand Boxing 2 in Duitsland. Nu zal Bakkes in september afreizen naar Bratislava, Slowakije om korte metten te maken met een 12-voudig bokskampioen in Michal Zatorsky. Bakkes die meervoudig Judo kampioen is staat bekend om zijn druk, zijn grappling skills en het systematisch en gecontroleerd afbreken van zijn tegenstanders. Iets wat wel van pas kan komen als je tegenover een meervoudig bokskampioen komt te staan.

Michal Zatorsky 0-1:

Michal Zatorsky vecht uit Octagon Fighting Academy en komt uit Slowakije. Hij zal het thuisvoordeel met zich mee hebben maar zal flink aan de bak moeten om Bakkes te verslaan. Het boksen heeft Zatorsky zeker onder de knie aangezien de man al 12 keer nationaal bokskampioen is geworden maar hij zal toch rechtop moeten blijven staan om daar zijn voordeel uit te halen. De Slowaak zal proberen zijn eerste overwinning te boeken in de octagon maar aan ervaring komt hij niks te kort. De beste man heeft namelijk ongeveer een bokspartij of 1000 op zijn naam staan en is zo dus een hele gevaarlijke tegenstander voor Bakkes. 
REACTIES