next event
search
Ongeslagen Pim Kusters treft eveneens ongeslagen Marek Mazuch in BratislavaBron foto:

Ongeslagen Pim Kusters treft eveneens ongeslagen Marek Mazuch in Bratislava

Aug 14, 2019 Pim Kusters volgende partij zal plaats gaan vinden in Bratislava, Slowakije. Hij neemt het op tegen Marek Mazuch tijdens Oktagon 14.

De ongeslagen middleweight Pim Kusters zal op 14 september gaan vechten in Bratislava, Slowakije tijdens de 14e editie van Oktagon. Oktagon is een Tsjechische organisatie die hard aan de weg timmert. Het laatste event van Oktagon was uitverkocht en had 12.000 toeschouwers in de zaal aanwezig.

Pim Kusters 2-0: 
De uit Combat Sports Academy trainende Pim Kusters is ongeslagen in zijn professionele Mixed martial Arts carrière en heeft in zijn laatste uiting Yared Tsion weten te verslaan via TKO in de eerste ronde. Dat was in september 2018 en zal nu een jaar na datum zijn rentree maken in de kooi. Alle twee zijn overwinningen zijn voortijdig geweest en hij heeft twee (T)KO's op zijn naam staan. Het is de tweede keer dat Kusters afreist naar Bratislava maar de vorige keer werd zijn partij last minute afgelast aangezien zijn tegenstander ziek werd tijdens de weight-cut. Met een ongeslagen record van twee partijen zal hij eveneens ongeslagen Marek Mazuch ontmoeten tijdens Oktagon 14 in Bratislava, Slowakije.

Marek Mazuch 4-0:
De Slowaak Marek Mazuch traint uit Full Fight Gym en is ook ongeslagen. Hij heeft een record van 4-0 weten op te bouwen in het professionele circuit. Van zijn vier overwinningen heeft hij nog nooit een jurybesluit gehoord en heeft hij vier (T)KO's op zijn naam gezet. Hij staat bekend om zijn kracht en vecht ook voor de eerste keer voor de organisatie, Oktagon. In zijn laatste uiting stond de Slowaak tegenover Gabriel Torok tijdens Fusion Fight Nights Series in oktober van vorig jaar. Hij zal een zware test voor zich krijgen in september tijdens Oktagon 14 in de vorm van de Nederlander Pim Kusters.
REACTIES