next event
search
Cris Cyborg tekent bij Bellator MMABron foto: Jeff Bottari - Zuffa LLC

Cris Cyborg tekent bij Bellator MMA

Sep 4, 2019 Na de Strikeforce, Invicta FC en UFC-titel gaat Cris Cyborg nu op jacht op de Bellator titel.
Cris Cyborg gaat haar carrière vervolgen bij Bellator MMA. Het zal een hernieuwde samenwerking worden met Bellator-president Scott Coker. De twee kennen elkaar nog van de Strikeforce-tijd. Cyborg gaat jacht maken op haar vierde featherweight titel.

Geschiedenis schrijven
Cyborg laat via sociale media weten dat ze getekend heeft bij Bellator. Ze geeft aan dat ze veel wil gaan vechten en dat ze geschiedenis wil schrijven door vier grote titels in het bezit te hebben.

''Hallo Cyborg Nation fans, ''aldus Cyborg. ''Ik ben heel enthousiast om aan te kondigen dat ik ga samenwerken met Scott Coker en Viacom, en zal vechten voor Bellator. Jullie dat ik tegen veel meiden wil vechten op 145-pond en dat betekent dat jullie meer gevechten per jaar zullen krijgen en daar ben ik blij om. Mijn doel is om als enige vrouwelijke vechtster vier grote titels op haar naam heeft in dezelfde divisie. Ik weet dat me dat gaat lukken met jullie. Ik wil gewoon even zeggen; Cyborg Nation, welkome bij Bellator.''

Grootste contract
Bellator-president Scott Coker laat weten dat Cyborg het grootste contract ooit heeft getekend voor een vrouwelijke MMA-vechtster.
REACTIES