next event
search
Dana White zet streep door BJ Penn's UFC-carrièreBron foto:

Dana White zet streep door BJ Penn's UFC-carrière

Sep 5, 2019 Voor UFC-president Dana White is de maat eindelijk vol. BJ Penn zal niet meer vechten in de UFC.
Voormalig UFC Light - en Welterweight kampioen en UFC Hall of Famer BJ Penn was één van de beste MMA-vechters uit zijn tijd. De Hawaiiaan lijkt echter geen grip op het leven te krijgen buiten de Octagon. Meermaals haalt The Prodigy het nieuws door vechtpartijen. Na een nieuw incident van afgelopen maand lijkt de maat eindelijk vol voor UFC-president Dana White. 

Afgelopen
Tijdens een UFC 242 media scrum met ESPN-journalist Brett Okamoto laat White weten dat het klaar is met Penn. White, die tot ergernis van vele MMA-liefhebbers Penn partijen bleef aanbieden, trekt de stekker er eindelijk uit.

''Hij zal niet meer vechten,'' aldus White. ''Ja, het is klaar. That's a wrap. Het was niet dat dit de laatste druppel was, ik was sowieso al niet tevreden dat hij door ging met vechten. Maar als je een relatie hebt die hij en ik hebben, en mij smeekt aan de telefoon om een nieuw gevecht, smeekt voor een nieuwe kans. Dan is het moeilijk voor mij om hem af te wijzen. Maar na wat ik gezien heb op die video, BJ moet zich focussen op zijn privé leven en alles op orde krijgen.''

REACTIES