next event
search
Dustin Poirier vraagt om gevecht met McGregor en McGregor geeft antwoordBron foto:

Dustin Poirier vraagt om gevecht met McGregor en McGregor geeft antwoord

Sep 11, 2019 Een paar dagen na zijn titelverlies tijdens UFC 242 vroeg Dustin Poirier om een gevecht met Conor McGregor. De Ierse atleet geeft antwoord.

Vorig weekend stond Dustin Poirier in de octagon tegenover ongeslagen lightweight kampioen Khabib Nurmagomedov. Het lukte de toen nog interim kampioen niet om de ongeslagen Dagestaan te verslaan en moest zich in de derde ronde gewonnen geven toen Nurmagomedov een "rear naked choke" inzette. Na er een paar dagen voorbij waren gegaan vroeg Poirier via zijn social media om een gevecht met Conor McGregor.


De mannen hebben in 2014 al eens tegenover elkaar gestaan waar Conor McGregor de uiteindelijke winnaar werd. Dit was voordat McGregor zo'n grote superster was en toen Poirier nog onderweg was naar de titel. Beide mannen hebben jarenlange ervaring opgedaan in de tussentijd en je kan wel stellen dat ze beide hele andere vechters zijn. Het is natuurlijk niet gek dat Poirier vraagt om een partij tegen "The Notorious" aangezien dat natuurlijk een hoop geld met zich meebrengt.

Conor McGregor heeft geen partij gewonnen sinds hij ook de lightweight titel won van Eddie Alvarez in 2016. Daarna heeft McGregor nog tegenover Khabib Nurmagomedov gestaan waar hij volledig gedomineerd werd en in de vierde ronde moest aftikken door middel van een "rear naked choke". Nadat Poirier via social media om een rematch vroeg met "The Notorious" duurde het niet lang voor McGregor antwoordde.

REACTIES