next event
search
Glory Lichtgewichtkampioen Marat Grigorian treft Tyjani BeztatiBron foto: Glory

Glory Lichtgewichtkampioen Marat Grigorian treft Tyjani Beztati

Sep 4, 2019 Tyjani Beztati krijgt zijn tweede kans op de Glory Lichtgewichttitel. Ditmaal is Marat Grigorian de Glory-kampioen. #Glory69
Glory Lightweight kampioen Marat Grigorian gaat zijn titel voor het eerst verdedigen. In mei wist hij de titel te veroveren nadat hij toenmalig kampioen Sitthichai Sitsongpeenong via unanimous decision versloeg in Utrecht, op Glory 65. De 21-jarige Tyjani Beztati krijgt zijn tweede kans op Glory-goud. 

Glory 69
Het evenement staat gepland voor 12 oktober en zal haar deuren openen Düsseldorf, Duitsland. Het titelgevecht zal het Main Event zijn van de avond en in het Co-Main Event staan Michael Smolik vs. Mohamed Abdallah die hun langdurige vete zullen uitvechten in de ring.

Nederlandse tint
Glory 69 zal een sterk Nederlandse tint krijgen in Düsseldorf, Duitsland. Naast het titelgevecht van Beztati zullen Luis Tavares, Michael Duut, Yousri Belgaroui (vs. Ulric Bokeme), Kevin van Heeckeren (vs. Jakob Styben) en Massaro Glunder (vs. Luke Whelan) in actie komen. Tavares en Duut zullen elkaar treffen in de ring. 

De voorverkoop van Glory 69 start op 11 september en één dag later zal de publiekelijke kaartverkoop open gaan.REACTIES