next event
search
Michel Pereira komt te zwaar binnen tijdens de UFC Vancouver weigh-insBron foto:

Michel Pereira komt te zwaar binnen tijdens de UFC Vancouver weigh-ins

Sep 14, 2019 Michel Pereira heeft zijn gewicht niet behaald voor zijn partij tegen Tristan Connelly tijdens UFC Vancouver.

Michel Pereira zal een percentage van zijn gage moeten opgeven nadat hij het gewicht limiet voor zijn weltergewicht partij tegen Tristan Connelly tijdens de UFC Fight Night in Vancouver niet had gehaald. De Braziliaanse atleet, die een "highlight reel" knock-out over Danny Roberts maakte in zijn octagon debuut, kwam uit op 172 pond - een pond boven de welterweight limiet.

Hoewel er wat geratel was dat Pereira misschien een tweede poging zou krijgen om volgens de regels van de BC Athletic Commission in Canada gewicht te verliezen, bleef hij uiteindelijk op 172 pond en onderging hij geen verdere gewichtsafname. Pereira krijgt nu een boete van 20 procent van zijn gage als straf voor het verzuimen om gewicht te behalen voor zijn gevecht. Dat geld gaat naar Connolly. Het gevecht tussen Pereira en Connolly gaat verder zoals gepland op de UFC Fight Night-kaart van zaterdagavond vanuit Vancouver.



REACTIES