next event
search
The Reem Documentary | UFC Seminar Tour Middle EastBron foto: Mixfight European Fight Network

The Reem Documentary | UFC Seminar Tour Middle East

Sep 5, 2019 Deze editie van Alistair Overeem's documentaire staat in het teken van zijn UFC seminar toer door het Midden Oosten. #TheReem #ReemDocumentary
In The Reem Documentary neemt Alistair Overeem je mee tijdens zijn MMA-carrière over de hele wereld. Van de vele reizen, vakanties tot aan trainingskampen en behind de scene beelden tijdens evenementen. Deze aflevering staat in het teken van zijn UFC seminar toer door het Midden Oosten.

UFC on ESPN 7
Overeem zal op 7 december terugkeren in de UFC-Octagon. Hier verzorgt hij het Main Event met Walt Harris in Washington DC. Ook Stefan Struve zal de Octagon instappen in Washington. Hij zal Ben Rothwell treffen.

#7 The Reem is momenteel bezig aan een zegereeks van twee partijen. De Russen Sergei Pavlovich en Aleksei Oleinik wisten beide niet de eerste ronde te overleven. Zowel tegen Sergei als tegen Oleinik won Overeem via een technische knockout. 

#11 The Big Ticket heeft zijn laatste vier partijen niet meer verloren. Echter werd er één omgezet naar een no-contest wegens een positieve test op ligandrol. Harris wist zes overwinningen te boeken in de UFC en allemaal via TKO/KO.

REACTIES