next event
search
UFC 242: Inside the Octagon - Nurmagomedov vs PoirierBron foto: UFC

UFC 242: Inside the Octagon - Nurmagomedov vs Poirier

Sep 2, 2019 Dan Hardy en John Gooden analyseren het Main Event van #UFC242 tussen UFC Lightweightkampioen Khabib Nurmagomedov en interim UFC Lightweightkampioen Dustin Poirier. Bekijk hier UFC #InsideTheOctagon.
Tijdens UFC Inside the Octagon analyseren John Gooden en oud UFC-vechter Dan Hardy de vechters voor het aankomende evenement. Deze editie staat centraal om het hoofdgevecht van UFC 242 tussen UFC Lightweightkampioen Khabib Nurmagomedov en interim UFC Lightweightkampioen Dustin Poirier.

Nurmagomedov vs. Poirier
The Eagle is nog altijd ongeslagen met een record van 27-0, UFC 11-0. Vorig jaar april won Nurmagomedov de vacante UFC Lightweighttitel tegen Al Iaquinta. Daarna verdedigde hij zijn titel tegen voormalig Feather - en Lightweightkampioen Conor McGregor. De interim-kampioen heeft een indrukwekkende reeks achter de rug die hem de interim-titel opleverde. The Diamond versloeg achtereenvolgens Anthony Pettis, Justin Gaethje, Eddie Alvarez en Max Holloway. Poirier heeft een MMA-record van 25-5 (1), UFC 17-4 (1).

Main Card
(C) Khabib Nurmagomedov vs. (IC) Dustin Poirier | UFC Lightweight titelgevecht
#7 Edson Barboza vs. #10 Paul Felder | Lightweight gevecht
#15 Islam Makhachev vs. Davi Ramos | Lightweight gevecht
#4 Curtis Blaydes vs. #9 Shamil Abdurakhimov | Heavyweight gevecht
Mairbek Taisumov vs. Diego Ferreira | Lightweight gevecht

Preliminary Card
#5 Joanne Calderwood vs. #6 Andrea Lee | Women's Flyweight gevecht
Zubaira Tukhugov vs. Lerone Murphy | Featherweight gevecht
Liana Jojua vs. Sarah Moras | Women's Bantamweight gevecht
Ottman Azaitar vs. Teemu Packalen | Lightweight gevecht

Early Preliminary Card
Belal Muhammed vs. Takashi Sato | Welterweight gevecht
Nordine Taleb vs. Muslim Salikhov | Welterweight gevecht
Omari Akhmedov vs. Zak Cummings | Middleweight gevecht
Don Madge vs. Fares Ziam | Lightweight gevecht
REACTIES