next event
search
Usman vs. Covington onderhandelingen lopen vast, UFC oriënteert nu naar Usman vs. MasvidalBron foto:

Usman vs. Covington onderhandelingen lopen vast, UFC oriënteert nu naar Usman vs. Masvidal

Sep 6, 2019 Het wil maar niet lukken om een UFC Welterweight titelgevecht op te zetten. Wie zal UFC Welterweight kampioen Kamaru Usman treffen?
De UFC heeft grote moeite om een titelgevecht op te zetten voor UFC Welterweight kampioen Kamaru Usman. The Nigerian Nightmare won de UFC-titel in maart en is nu afwachtende op zijn eerste titelverdediging. Colby Covington stond op pole position, maar door vastlopende onderhandelingen kijkt de UFC nu verder naar teamgenoot Jorge Masvidal.

Usman vs. Masvidal
ESPN-journalist Ariel Helwani laat via sociale media weten dat de onderhandelingen voor titelgevecht tussen UFC Welterweight kampioen Usman vs. Covington zijn vast gelopen. Hierdoor oriënteert de UFC nu naar de mogelijkheden voor een matchup met Masvidal.


''Zoals eerder gerapporteerd, de gesprekken voor Usman vs. Covington zijn vastgelopen,'' aldus Helwani. ''Dus de UFC heeft haar aandacht gewend naar Usman vs. Masvidal. Maar zoals je kunt zien aan Masvidal's laatste tweet, hebben ze daar ook problemen mee om het rond te maken.''


''Ik ben ook aan het feesten Kamaru Usman, waar wacht je op?'' aldus Masvidal. ''Teken het contract.''

UFC 244
De UFC wil het UFC Welterweight titelgevecht in het historische Madison Square Garden houden. Het PPV-evenement zal plaatsvinden op 2 november en zal haar deuren openen in New York, Amerika. Eerdere aangekondigde partijen zijn Kelvin Gastelum vs. Darren Till, Corey Anderson vs. Johnny Walker, Derrick Lewis vs. Blagoy Ivanov en Katlyn Chookagain vs. Jennifer Maia. De UFC had ook plannen om Masvidal vs. Diaz naar het MSG te brengen.

Mislopen
Mocht de UFC daadwerkelijk afwijken van een titelgevecht tussen Usman vs. Covington dan loopt het twee gewilde confrontaties mis. De MMA-wereld ziet The Nigerian Nightmare graag de Octagon de instappen met Choas en vooral de confrontatie tussen Masvidal vs. Diaz is een fan favorite. Het is dan ook niet uitgesloten dat de onderhandelingen voor Usman vs. Covington opnieuw ingezet worden.REACTIES